Winows 10 'mu winodws 8.1'mi

BeraT EymeN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
183
Beyler windows 10 her sürümünü denedim ancak o mavi windows simgesinden sonra 20sn lik siyah bir alan oluşuyor ve sonra kilit ekranı geliyor.Bunu düzeltip 5 sn falan yapamazmıyız yoksa windows 8.1 geçeyim mi

Beyler windows 10 her sürümünü denedim ancak o mavi windows simgesinden sonra 20sn lik siyah bir alan oluşuyor ve sonra kilit ekranı geliyor.Bunu düzeltip 5 sn falan yapamazmıyız yoksa windows 8.1 geçeyim mi
Sistemin ne? Belki sorun başka bir şey hemen neden başka win'e geçmeyi düşünüyorsun.

Sistemin ne? Belki sorun başka bir şey hemen neden başka win'e geçmeyi düşünüyorsun.
i5 660 var 4gb ram ve gtx 750 birde 320gb hdd
Post automatically merged:

windows 10 nedense arada hdd kulanımı 100 oluyor boşta iken ama araştırdım windows 8.1 böyle bir durum yokmuş

i5 660 var 4gb ram ve gtx 750 birde 320gb hdd

windows 10 nedense arada hdd kulanımı 100 oluyor boşta iken ama araştırdım windows 8.1 böyle bir durum yokmuş
Windows 10 hdd de yavaş çalışıyor önerim windows 8.1 kurmandır. Tek çözüm yolu sdd alman.

Windows 10 hdd de yavaş çalışıyor önerim windows 8.1 kurmandır. Tek çözüm yolu sdd alman.
mantıklı benim eski bir pc v ardı 2009 yıllık windows 8.1 kurdum hiç kasmadı birde içinde x1650 atı radeon vardı

ancak windows 8.1 o siyah ekran olayı olmaz demi

Windows 8.1'in temel desteği sona erdi. Güncellik açısından Windows 10 öneririm.

Windows 8.1'in temel desteği sona erdi. Güncellik açısından Windows 10 öneririm.
2023 kadar devam edileceğini duydum ancak ben performans istiyorum windows 10 kasıyor nedense

ya sadece başlat ve aramaya basıyorum 5 veya 10sn bekliyorum

2023 kadar devam edileceğini duydum ancak ben performans istiyorum windows 10 kasıyor nedense

ya sadece başlat ve aramaya basıyorum 5 veya 10sn bekliyorum
O geniş destek sonu. Hâlâ güvenlik güncelleştirmeleri alıyor.

Win8.1 kur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,990
Üyeler
190,845
Son üye
Leader
Geri