Winsows 11 Ram kulanımı

Sorun yoktur dimi hocam yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Verdiğiniz bilgi için soğolun
Christitustech diye bir youtube kanalı var onun win 11 optimizasyon aracı ile ( github da powershell üzerinden çalıştırıyorsunuz ) aracı ile optimize edebilirsiniz. + İnternete windows 11 gereksiz servisler yazarak en az 700mb ram + 40 50 küsür işlemciye yük veren aracı kapatırsınız. Githubda ve sanırım o dediğim araçta da yapabiliyorsunuz onu 30 dkda.

Win 11 her şey kapalı nerdeyse yeni format 7 kusur kullanıyor. Her gün daha ne kadar stabilitesi bozabilirler diye düşünüyorum. Boş gecmiyorlar. Driverlar 10 desteklese 11 e bakmam bile.
Eski sürücü kullanırım yine 11'e geçmem az buz özellik eklediler ram tüketimi kat kat arttı

Bakar
Christitustech diye bir youtube kanalı var onun win 11 optimizasyon aracı ile ( github da powershell üzerinden çalıştırıyorsunuz ) aracı ile optimize edebilirsiniz. + İnternete windows 11 gereksiz servisler yazarak en az 700mb ram + 40 50 küsür işlemciye yük veren aracı kapatırsınız. Githubda ve sanırım o dediğim araçta da yapabiliyorsunuz onu 30 dkda.

Bakıcam hocam

Winutil mi dediğiniz araç

Winutil mi dediğiniz araç
Evet o. Servisleri hepsini elle şekline çeviriyor gereksiz servisleri elle bulmanızı tavsiye ederim o tiki işaretlemeyin zaten üstüne gelince bütün tikleri ne işe yaradığını anlatıyor. Xbox kullanmıyorsanız xbox kaldırma araçları mevcut githubda. Ayrıca Widgetları kullanmıyorsanız web experience pack kaldırabilirsiniz bende ciddi sistem kullanımını azaltmıştı. 3.4 gb ram + 94 işlemci işlemine kadar düşürdüm.

Onu takip edemedim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar gördüğünüz gibi
Benim kullanımlarım
Total 8gb sanal makina aynı
Total 16gb pc yine aynı.
Bosta:
W10 1.3 civarı
W11 1.8/2.1 gb ort.
Konulardaki modladıgımiso kullanıyorum zaten. Ordada gösterir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,561
Üyeler
183,302
Son üye
efekarayetim09
Geri