Wireless kulaklık önerisi

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,319
Dostlar bütçe eğer hastaneden taburcu olursam bayram harçıkları ile 3k olmadık desek 2k, hikayeli oyun oynarım nadiren arkadaşlar ile valo oynarım ama ses kasmasında fazla işim yok gümüş eloda takılıyoruz zaten. Ses kalitesi ve mikrofonu güzel birde rahat oldumu tamamdır benim için. önerilerinizi bekliyor teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Atk Mercury düşündüm ama ağır diyorlar hocam siz kullandınız mı

Atk Mercury düşündüm ama ağır diyorlar hocam siz kullandınız mı
Ben kullanmadım ama dediğiniz doğru kullananların yakındığı konu genelde ağır oluşu ne kadar problem yaratır bilemem ara ara kafanızdan çıkarıp dinlenirseniz çok rahatsız edeceğini düşünmüyorum

Ben kullanmadım ama dediğiniz doğru kullananların yakındığı konu genelde ağır oluşu ne kadar problem yaratır bilemem ara ara kafanızdan çıkarıp dinlenirseniz çok rahatsız edeceğini düşünmüyorum
Hocam 2. El garantili kutulu faturalı bu fiyat bandında öneriniz varmıdır?

3.5-4 arası çıkar mı?

3.5-4 arası çıkar mı?
Hocam taburcu olamadım hastaneden maksimum 2.5k 0 olarak atk Mercury frlan var 2. El öneriniz varmıdır? Çünkü kablolu denen şeyden artık gına geldi.

Hocam taburcu olamadım hastaneden maksimum 2.5k 0 olarak atk Mercury frlan var 2. El öneriniz varmıdır? Çünkü kablolu denen şeyden artık gına geldi.
atk mercury kötü değil ağırlığı aşırı sorun edilebilecek bir eksi değil bence bu bütçede en mantıklısı gibi duruyor

atk mercury kötü değil ağırlığı aşırı sorun edilebilecek bir eksi değil bence bu bütçede en mantıklısı gibi duruyor
Peki 0 a yakın bu fiyatta 2. El öneriniz nedir maksat karşılaştırma yapayım hoşuma gideni tercih ederim atk Mercury çok beğendim ama bundan önce hep hafif kulaklıklar kullandım.

Peki 0 a yakın bu fiyatta 2. El öneriniz nedir maksat karşılaştırma yapayım hoşuma gideni tercih ederim atk Mercury çok beğendim ama bundan önce hep hafif kulaklıklar kullandım.
cloud 3 denk getirebilirsen bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,294
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri