256mb çöp mü laptopum 32 mb ekran kartıarkadaşımda bi tost makinesi var (ekran kartı 256MB siz düşünün) bende hediye almak istedim ucuz bi şey zaten alayım mı sizce oynnanır mmı alma derseniz ne önerirsiniz indirimde
yorumlarınızı bekliyorum![]()
keşke 256 olsa en azından dont starve together oynarımarkadaşımda bi tost makinesi var (ekran kartı 256MB siz düşünün) bende hediye almak istedim ucuz bi şey zaten alayım mı sizce oynnanır mmı alma derseniz ne önerirsiniz indirimde
oynanır ilk başta sinir olabilir fakat daha sonradan alışıyorsunarkadaşımda bi tost makinesi var (ekran kartı 256MB siz düşünün) bende hediye almak istedim ucuz bi şey zaten alayım mı sizce oynnanır mmı alma derseniz ne önerirsiniz indirimde
Bilgisayarınız destekler mi kaldırır mı bilmiyorum. Ben seri oyun oynamayı sevdiğim için her oyun kötüde olsa iyide olsa 1-2-3 diyerek oynarım. Fakat Witcher 1'in kontrolleri ve görev karmaşıklığı bir süre sonra sizi isteksizleştiriyor. Oyunun %50sinden fazlasını zar zor takıntım olduğu için oynadım ama en son pes ettim. Bitirmeden de sildim. Tercih yine sizin, fikrimi belirtmek istedim.arkadaşımda bi tost makinesi var (ekran kartı 256MB siz düşünün) bende hediye almak istedim ucuz bi şey zaten alayım mı sizce oynnanır mmı alma derseniz ne önerirsiniz indirimde