Sakurajima Mai
80+ Bronze
Dahası
O nasıl oyunmuş öyle
Sorgulandığımız yerden kaçarken cellat ve katiple savaşıyoruz.çok ilginç daha da ilginç olan oyunu 2 defa bitirdim sahneyi bir türlü hatırlayamıyorum varsa gizli gitme yolu vs onu denemeni tavsiye ederim
halledebildin miSorgulandığımız yerden kaçarken cellat ve katiple savaşıyoruz.
hayırhalledebildin mi
anladım , iyi oyunlar.hayır
Bir şekilde o adama bulaşmadan geçtim ama o kısmı
spoiler yedik iyi miSorgulandığımız yerden kaçarken cellat ve katiple savaşıyoruz.
çok bir olayı yok zaten o kısımların Sen asıl Letho'nun Triss'i kaçırdığı zamanları gör. (açmaı tavsiye etmem.spoiler yedik iyi mi
Tekrar spoiler yedik açmanı tavsiye etmemi başa neden yazmadınçok bir olayı yok zaten o kısımların Sen asıl Letho'nun Triss'i kaçırdığı zamanları gör. (açmaı tavsiye etmem.
knka zaten spoiler olduğu belli değil miTekrar spoiler yedik açmanı tavsiye etmemi başa neden yazmadın
Bence oyun 10 numara 5 yıldız.Hocam oyun tarih eser olarak satılıyor artık. Bu saatten sonra da yiyin yani spoiler bir şey olmaz
Witcher 3 ü 400 saate yakın oynadım. Sırf 2. oyunda ki seçimler de konuşamalara etki oluyor diye mecbur oynadım. Fakat kontroller falan çok eski geldi bana o yüzden speedrun attım oyuna sadece. Yeniden yapılıp witcher 3 kalitesine gelse 10/10 oyun olur.Bence oyun 10 numara 5 yıldız.
Hala oynanılabilir.