Witcher 3 Sarmıyor ne yapmalıyım

intrusion

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
283
arkadaşlar witcher 3 e yaklaşık 4 defa başladım oyunda toplam 20 saatim var en fazla bi saveyi 10 saat oynayabildim,ne kadar çabalasam da oyundan zevk alamıyorum sorun bende mi yoksa herkesin bildiği üzere witcher 3 balon bir oyun mu?

arkadaşlar witcher 3 e yaklaşık 4 defa başladım oyunda toplam 20 saatim var en fazla bi saveyi 10 saat oynayabildim,ne kadar çabalasam da oyundan zevk alamıyorum sorun bende mi yoksa herkesin bildiği üzere witcher 3 balon bir oyun mu?
hem balon oyun hemde sende sorun var biraz. her oyun herkesi sarmaz normaldir

Sana hitap etmiyordur, oyunda süper

kanka başka oyun yükle çok oynadıktan sonra insanı bayıyor

sadece ana hikayeden gidiyosan sarmıyo olabilir ben ilk başladığımda düz mantık oynuyodum ara verdim sonra tekrar başladım keşfede keşfede karakterimi geliştirdim ve oyun baya sardı keşif yapmanı öneririm açık dünyanın tadını çıkar

Ben rpg oyunları pek sevemedim, rd2 aldım toplam 20 dakika oynadım ve bıraktım ama witcher 3'ü oynadım ve zevkle bitirdim. Kişiden kişiye değişen bir durum.

Zevkler ve renkler tartışılmaz... :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,287
Üyeler
186,465
Son üye
Burakkayax
Geri