Serenity %50 speed %50 kontrol deniyor. Storm %70 speed %30 kontrol deniyor. Aslı varsa tabiİkiside speed yüzey hocam. Serenity tabanı biraz daha yumuşak sadece storm'a göre
storm daha akıcı bir yüzeye sahip hocam bu 2si arasında storm u tercih edebilirsinizSerenity %50 speed %50 kontrol deniyor. Storm %70 speed %30 kontrol deniyor. Aslı varsa tabi
Kendim %50 %50 hybrid yüzey spirit of aim kullanıyorum ve gayet tatmin edici bir hızı var. Fps oyuncusuyum bende gayet güzel. Tamamen fps oyuncusuysanız speed yüzen alın ama ortaya karışık dersen nacizane fikrim %50 %50Serenity %50 speed %50 kontrol deniyor. Storm %70 speed %30 kontrol deniyor. Aslı varsa tabi
Fps için kontrol daha iyi diyolar ondan kafam karıştıKendim %50 %50 hybrid yüzey spirit of aim kullanıyorum ve gayet tatmin edici bir hızı var. Fps oyuncusuyum bende gayet güzel. Tamamen fps oyuncusuysanız speed yüzen alın ama ortaya karışık dersen nacizane fikrim %50 %50
Çok düşük hassasiyet ve ani reflex gerektiren seri hareketler yapıyorsanız kısacası try hard fps e-sporcu gibi speed yüzey mantıklı hatta cam kullananlar var ama bana gereksiz geliyor. Ben de fps oynuyorum ağırlıklı ama 50% 50% aldım ve gayet memnunum. Mouse skatezleri de önemli. Sağlam kaliteli bir skatez ile s-kontrol yüzeyde daha hızlı hareket sağlayabilirsin.Fps için kontrol daha iyi diyolar ondan kafam karıştı![]()
hocam alıştıktan sonra speed mousepad ile oyun oynamak daha zevkli oluyorFps için kontrol daha iyi diyolar ondan kafam karıştı![]()
Valorant /cs gibi low sens oyunlarda control daha rahat oluyor. Ama olay apex / cod /delta gibi hızlı oyunlara geldiğinde speed daha çok iş yapıyorFps için kontrol daha iyi diyolar ondan kafam karıştı![]()
Şöyle diyim hocam. Valoda 800 dpı 0.4 sens hızlı mı yavaşmı bilmiyorum ama 0.45 de oynuyorum bazen. Mouse skatezlerine gelirsek ben mouse stok skatezlerle oynuyorum. Yeni Logitech g pro superlight 2 DEX aldım. Kutu açmadım daha ona geçecem. Ana mouse superlight 1. Versiyonum şuanÇok düşük hassasiyet ve ani reflex gerektiren seri hareketler yapıyorsanız kısacası try hard fps e-sporcu gibi speed yüzey mantıklı hatta cam kullananlar var ama bana gereksiz geliyor. Ben de fps oynuyorum ağırlıklı ama 50% 50% aldım ve gayet memnunum. Mouse skatezleri de önemli. Sağlam kaliteli bir skatez ile s-kontrol yüzeyde daha hızlı hareket sağlayabilirsin.
hocam alıştıktan sonra speed mousepad ile oyun oynamak daha zevkli oluyor
Valoda 800 dpı 0.40 veya 0.45 sens le oynuyorum. Hızlı mı yavaş mı bilmiyorum amaValorant /cs gibi low sens oyunlarda control daha rahat oluyor. Ama olay apex / cod /delta gibi hızlı oyunlara geldiğinde speed daha çok iş yapıyor
Apex, cod gibi oyunlara göre yavaş evet onlarda 2-5sens arası oynuyorsun :vŞöyle diyim hocam. Valoda 800 dpı 0.4 sens hızlı mı yavaşmı bilmiyorum ama 0.45 de oynuyorum bazen. Mouse skatezlerine gelirsek ben mouse stok skatezlerle oynuyorum. Yeni Logitech g pro superlight 2 DEX aldım. Kutu açmadım daha ona geçecem. Ana mouse superlight 1. Versiyonum şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mantıklı olabilir
Valoda 800 dpı 0.40 veya 0.45 sens le oynuyorum. Hızlı mı yavaş mı bilmiyorum ama![]()
Apex oynardım cod oynamadım. Apexte daha hızlı kullanıyorum sanırım emin değilim ama çok uzun zamandır oynamadım. 1 yılı geçmiştir. Bu ara pubg oynuyorum. Öncesi valorant. Arada metin2 lol tft gibi oynuyorum. Cod oynamıyorum onlinesini özellikle. Normalimi oynamışlığım varda eskidenApex, cod gibi oyunlara göre yavaş evet onlarda 2-5sens arası oynuyorsun :v
Benim tavsiyem kontrol almanız hocam. Kontrol oluncada çok yavaş olmuyor sonuçta kendim kullanıyorum tatmin edici. CS pubg falan oynuyorum düşük sensde.Şöyle diyim hocam. Valoda 800 dpı 0.4 sens hızlı mı yavaşmı bilmiyorum ama 0.45 de oynuyorum bazen. Mouse skatezlerine gelirsek ben mouse stok skatezlerle oynuyorum. Yeni Logitech g pro superlight 2 DEX aldım. Kutu açmadım daha ona geçecem. Ana mouse superlight 1. Versiyonum şuan
mantıklı olabilir
Valoda 800 dpı 0.40 veya 0.45 sens le oynuyorum. Hızlı mı yavaş mı bilmiyorum ama![]()