Yardım WRAİTH ACE STORM MU SERENTY Mİ?

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
861
fps için mouse pad alıcam. Sadece fps içinde değil ama valo cs pubg oynuyorum. Arada metin2 lol de oynuyorum tft v.s bu iki mouse padden hangisini almalıyım? Sizce ikisi arasında kararsız kaldım

İkiside speed yüzey hocam. Serenity tabanı biraz daha yumuşak sadece storm'a göre

Serenity %50 speed %50 kontrol deniyor. Storm %70 speed %30 kontrol deniyor. Aslı varsa tabi
Kendim %50 %50 hybrid yüzey spirit of aim kullanıyorum ve gayet tatmin edici bir hızı var. Fps oyuncusuyum bende gayet güzel. Tamamen fps oyuncusuysanız speed yüzen alın ama ortaya karışık dersen nacizane fikrim %50 %50

Kendim %50 %50 hybrid yüzey spirit of aim kullanıyorum ve gayet tatmin edici bir hızı var. Fps oyuncusuyum bende gayet güzel. Tamamen fps oyuncusuysanız speed yüzen alın ama ortaya karışık dersen nacizane fikrim %50 %50
Fps için kontrol daha iyi diyolar ondan kafam karıştı 😂

Çok düşük hassasiyet ve ani reflex gerektiren seri hareketler yapıyorsanız kısacası try hard fps e-sporcu gibi speed yüzey mantıklı hatta cam kullananlar var ama bana gereksiz geliyor. Ben de fps oynuyorum ağırlıklı ama 50% 50% aldım ve gayet memnunum. Mouse skatezleri de önemli. Sağlam kaliteli bir skatez ile s-kontrol yüzeyde daha hızlı hareket sağlayabilirsin.

Valorant /cs gibi low sens oyunlarda control daha rahat oluyor. Ama olay apex / cod /delta gibi hızlı oyunlara geldiğinde speed daha çok iş yapıyor

Çok düşük hassasiyet ve ani reflex gerektiren seri hareketler yapıyorsanız kısacası try hard fps e-sporcu gibi speed yüzey mantıklı hatta cam kullananlar var ama bana gereksiz geliyor. Ben de fps oynuyorum ağırlıklı ama 50% 50% aldım ve gayet memnunum. Mouse skatezleri de önemli. Sağlam kaliteli bir skatez ile s-kontrol yüzeyde daha hızlı hareket sağlayabilirsin.
Şöyle diyim hocam. Valoda 800 dpı 0.4 sens hızlı mı yavaşmı bilmiyorum ama 0.45 de oynuyorum bazen. Mouse skatezlerine gelirsek ben mouse stok skatezlerle oynuyorum. Yeni Logitech g pro superlight 2 DEX aldım. Kutu açmadım daha ona geçecem. Ana mouse superlight 1. Versiyonum şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam alıştıktan sonra speed mousepad ile oyun oynamak daha zevkli oluyor
😂😂 mantıklı olabilir

Valorant /cs gibi low sens oyunlarda control daha rahat oluyor. Ama olay apex / cod /delta gibi hızlı oyunlara geldiğinde speed daha çok iş yapıyor
Valoda 800 dpı 0.40 veya 0.45 sens le oynuyorum. Hızlı mı yavaş mı bilmiyorum ama 😂

Şöyle diyim hocam. Valoda 800 dpı 0.4 sens hızlı mı yavaşmı bilmiyorum ama 0.45 de oynuyorum bazen. Mouse skatezlerine gelirsek ben mouse stok skatezlerle oynuyorum. Yeni Logitech g pro superlight 2 DEX aldım. Kutu açmadım daha ona geçecem. Ana mouse superlight 1. Versiyonum şuan

😂😂 mantıklı olabilir

Valoda 800 dpı 0.40 veya 0.45 sens le oynuyorum. Hızlı mı yavaş mı bilmiyorum ama 😂
Apex, cod gibi oyunlara göre yavaş evet onlarda 2-5sens arası oynuyorsun :v

Apex, cod gibi oyunlara göre yavaş evet onlarda 2-5sens arası oynuyorsun :v
Apex oynardım cod oynamadım. Apexte daha hızlı kullanıyorum sanırım emin değilim ama çok uzun zamandır oynamadım. 1 yılı geçmiştir. Bu ara pubg oynuyorum. Öncesi valorant. Arada metin2 lol tft gibi oynuyorum. Cod oynamıyorum onlinesini özellikle. Normalimi oynamışlığım varda eskiden

😂😂 mantıklı olabilir

Benim tavsiyem kontrol almanız hocam. Kontrol oluncada çok yavaş olmuyor sonuçta kendim kullanıyorum tatmin edici. CS pubg falan oynuyorum düşük sensde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,939
Üyeler
184,703
Son üye
Melow
Geri