Wraith iade kabul ediyor mu?

Doruka

80+
Reaksiyon skoru
5
Daha yeni ATK MERCURY I aldım, geleli 1 saat fln oldu ve denedim ama mikrofonu ve sesi yetersiz geldi, iade edebiliyor muyum?

Daha yeni ATK MERCURY I aldım, geleli 1 saat fln oldu ve denedim ama mikrofonu ve sesi yetersiz geldi, iade edebiliyor muyum?
üründe bir problem, kırık, çizik falan yoksa öyle keyfi yapmıyorlar. Alışveriş yapmadım da öyle yorumlar vardı. Almazlar yani.

iade olayını sonradan gördüm, ses sorunlu vb dersem sizce almazlar mı?
Önce servise gider orada testleri yapılır bişey olmadığına kanaat getirilip tarafına geri iade ederler yüksek ihtimal

E bu da Affedersin ama onursuzluğa girer ? Para kazanilir ama onur zor.
Önce servise gider orada testleri yapılır bişey olmadığına kanaat getirilip tarafına geri iade ederler yüksek ihtimal
Yani haklısınız, sesleri aşırı basslı olduğu için alışsam bile zor olur gibi. Mikrofonu da kötüymüş aldıktan sonra test edince anladım, 1500tl'lik kulaklığımın mikrofonu daha iyi olması şokunu yaşadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerekli ayarları yaptın mı?
EQ ayarlarına baktım ama mikrofon ile ilgili bir ayar göremedim, hazır eq ayarlarında bile bass fazla ve ses boğuk hissettirdi.

Yani haklısınız, sesleri aşırı basslı olduğu için alışsam bile zor olur gibi. Mikrofonu da kötüymüş aldıktan sonra test edince anladım, 1500tl'lik kulaklığımın mikrofonu daha iyi olması şokunu yaşadım.
keşke almadan önce yt den karşılaştırma videolarını izleseydin

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EQ ayarlarına baktım ama mikrofon ile ilgili bir ayar göremedim, hazır eq ayarlarında bile bass fazla ve ses boğuk hissettirdi.
Yapacak bir şey yok hocam maalesef. Üründe bir sorun yoksa açılmış ürünleri almıyorlar.

Almazlar ürünün sorunlu olmasi lazim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,891
Üyeler
183,916
Son üye
MuhammetDAli
Geri