Neler Yeni

Wraith iade kabul etmiyor

WasTaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ulaş
İyi forumlar arkadaşlar, ben wraith den beast x mini pro alacağım fakat elime oturcakmı bilmiyorum, elime uymadığı halde hemen 1 gün içerisinde kutusuna koyup iade etmeyi düşünüyorum. Sitesinde resimdeki bilgi mevcut. Bu yasalmı? Yani sonuç olarak ürünün kutusunu açmadan nasıl deneyeceğim, iade kabul etmezlerse tüketici hakem heyetinemi başvurmalıyım, kesin haklı çıkarmıyım?
1743503587283.png

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tuğra Yıldız
İyi forumlar arkadaşlar, ben wraith den beast x mini pro alacağım fakat elime oturcakmı bilmiyorum, elime uymadığı halde hemen 1 gün içerisinde kutusuna koyup iade etmeyi düşünüyorum. Sitesinde resimdeki bilgi mevcut. Bu yasalmı? Yani sonuç olarak ürünün kutusunu açmadan nasıl deneyeceğim, iade kabul etmezlerse tüketici hakem heyetinemi başvurmalıyım, kesin haklı çıkarmıyım?Alıntıyı görüntüle
bu senin keyfine bagli birsey degil incelemeleri izleyerek kac cm ele uyuyor gorebiliyorsun.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
bu senin keyfine bagli birsey degil incelemeleri izleyerek kac cm ele uyuyor gorebiliyorsun.
Hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri videoya bakarak eline uyacak mı anlayabiliyorsun demek.

WasTaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ulaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben elime uymayacağından korkuyorum fakat onu geçelim, hayatımda hiç delikli mouse kullanmadım ve beni rahatsız edeceğini düşünmüyorum ama diyelimki rahatsız etti bunu nerden anlayacağım? bunu eline uyup uymaması olarak düşünme genel olarak düşün başka bir şeyinden memnun kalmazsan bile iade almıyolar.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,020
İsim
Musa Topçu
adamlara iade için yazmadan bilemezsin kabul etmezlerse thhye başvurman gerekiyor 2 hafta içinde her türlü iade almaları lazım wraith çok mimli bir firma keşke başka yerden alsaydınız

WasTaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ulaş
adamlara iade için yazmadan bilemezsin kabul etmezlerse thhye başvurman gerekiyor 2 hafta içinde her türlü iade almaları lazım wraith çok mimli bir firma keşke başka yerden alsaydınız
daha almadım fakat almayı düşünüyorum, daha önce speed mousepad almıştım speed versiyonunu begenmezsem hybrid ile değiştirebilirmiyim diye sormustum değişim yapabilirsiniz demişlerdi ama iade işlemini sormadım hiç, bayram bitsin tekrar arayacağım firmayı

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Ramazan kaya
Ticaret bakanlığı sana bu hakkı veriyor . Çayma hakkını kullandırmazlarsa THH'ye başvuracan bu kadar basit.

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Android/İOS
İyi forumlar arkadaşlar, ben wraith den beast x mini pro alacağım fakat elime oturcakmı bilmiyorum, elime uymadığı halde hemen 1 gün içerisinde kutusuna koyup iade etmeyi düşünüyorum. Sitesinde resimdeki bilgi mevcut. Bu yasalmı? Yani sonuç olarak ürünün kutusunu açmadan nasıl deneyeceğim, iade kabul etmezlerse tüketici hakem heyetinemi başvurmalıyım, kesin haklı çıkarmıyım?Alıntıyı görüntüle
kutusunu açtıktan sonra eğer üründe teknik bir sorun yoksa iade edemessin bozulma durumunda iade edilmesi de 3 hafta falan sürüyo zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben elime uymayacağından korkuyorum fakat onu geçelim, hayatımda hiç delikli mouse kullanmadım ve beni rahatsız edeceğini düşünmüyorum ama diyelimki rahatsız etti bunu nerden anlayacağım? bunu eline uyup uymaması olarak düşünme genel olarak düşün başka bir şeyinden memnun kalmazsan bile iade almıyolar.
delikli mouse alma bence bir süre sonra o delikler rahatsız ediyor çok elinde izi kalıyor

WasTaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ulaş
kutusunu açtıktan sonra eğer üründe teknik bir sorun yoksa iade edemessin bozulma durumunda iade edilmesi de 3 hafta falan sürüyo zaten

delikli mouse alma bence bir süre sonra o delikler rahatsız ediyor çok elinde izi kalıyor
ticaret bakanlığı diyorki ;
1743506652143.png
bu durumda koşulsuz şartsız iade hakkımı kullanabilmem lazım değilmi?

mrtsntrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kasım Mert ŞENTÜRK
Tüketici Hakem Heyeti ile sorunu çözebilirsin. Biraz uzun sürüyor ama işlem en garantisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Şahin
Thh’ye göre;
Mesafeli satışların hepsinde tüketici, aldığı bir ürünü 14 gün içerisinde iade etme hakkına, satıcı ise iadeyi kabul etme zorunluluğuna sahiptir. Wraith’den ürün aldığını ispat edersen (fatura vs) söke söke alırsın. Ama bu işler biraz uğraştırabilir. Thh süreçlerini iyi araştır. Mesafeli satış tüketiciyi korumak üzerinedir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Efe Metin
Bunun nedeni şu, kutusu açılanı hemen satamıyorlar ve bunlar ithal ürünler. Sorun oluyorsa gönderebiliyorsun tabii ki. Discord üzerinden forumlarda sorabilirsin. Elime uyar mı diye? Eloshape diye bir site de var. Oradan mouseları kıyaslayabilirsin. Mesela ben Deathadder V3 Pro'yu denemiştim Mediamarkt'ta, ona benzer mouselara baktım Eloshape'ten ve ona göre Z1 Pro Max veya Waizowl Ogm Pro V2 arasındayım. Gibi gibi...

Thh’ye göre;
Mesafeli satışların hepsinde tüketici, aldığı bir ürünü 14 gün içerisinde iade etme hakkına, satıcı ise iadeyi kabul etme zorunluluğuna sahiptir. Wraith’den ürün aldığını ispat edersen (fatura vs) söke söke alırsın. Ama bu işler biraz uğraştırabilir. Thh süreçlerini iyi araştır. Mesafeli satış tüketiciyi korumak üzerinedir.
Adamlar zaten normalde iadeyi kabul ediyor. Açılmış ürünü kabul etmiyor. Mesela sen açılmış bir peyniri son kullanma tarihi yakın değilse veya bozulmamışsa iade edemezsin. Üründe hata falan varsa zaten iadeyi yine kabul ediyorlar. Şu ara onları tamir edip (bazıları) onları yine satıyorlar daha uyguna. (wraith outlet)

WasTaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ulaş
Thh’ye göre;
wraith kendi ürettiği ürünlerde kutusu açılmış olsa bile iade hakkı sunuyor fakat diğer marka ürünleri ithal olarak getirdiği için kabul etmiyolarmış, neyse artık mouseyi alıp süreci yazarım buraya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,461
Üyeler
171,920
Son üye
Redjjohnn
Top Bottom