DutchVanDerLinde.
80+ Bronze
Allah akıl fikir versin bu ülkede ticaret yapılmaz
Açılmış peynirle, mouse u nasıl bir tuttun şaşırdım şu an. Mouse’un skk sını bi kontrol et. Ayrıca hiçbir durumda ürüne bir zarar vermediğin taktirde iade almak zorundalar. Kutusunu açman ya da açmaman mühim değil. Kendileri kvkk ya ne yazmış ne yazmamış çok önemli değil. İşin kanunu bu yapacak bir şey yok. 14 günde istediğin şekilde iade edebilirsin.Bunun nedeni şu, kutusu açılanı hemen satamıyorlar ve bunlar ithal ürünler. Sorun oluyorsa gönderebiliyorsun tabii ki. Discord üzerinden forumlarda sorabilirsin. Elime uyar mı diye? Eloshape diye bir site de var. Oradan mouseları kıyaslayabilirsin. Mesela ben Deathadder V3 Pro'yu denemiştim Mediamarkt'ta, ona benzer mouselara baktım Eloshape'ten ve ona göre Z1 Pro Max veya Waizowl Ogm Pro V2 arasındayım. Gibi gibi...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adamlar zaten normalde iadeyi kabul ediyor. Açılmış ürünü kabul etmiyor. Mesela sen açılmış bir peyniri son kullanma tarihi yakın değilse veya bozulmamışsa iade edemezsin. Üründe hata falan varsa zaten iadeyi yine kabul ediyorlar. Şu ara onları tamir edip (bazıları) onları yine satıyorlar daha uyguna. (wraith outlet)
İşte, açılmışı iade alamıyor. Alsa zarar eder. Sen, kutusu açılmış ürünü almazsın mesela. Adam ithal ediyor. Kendi ürettiklerinde destek çıkıyor zatenAçılmış peynirle, mouse u nasıl bir tuttun şaşırdım şu an. Mouse’un skk sını bi kontrol et. Ayrıca hiçbir durumda ürüne bir zarar vermediğin taktirde iade almak zorundalar. Kutusunu açman ya da açmaman mühim değil. Kendileri kvkk ya ne yazmış ne yazmamış çok önemli değil. İşin kanunu bu yapacak bir şey yok. 14 günde istediğin şekilde iade edebilirsin.
O halde mağdur olmamak adına detaylıca araştırman lazım almadan. Bunların mağazası var mı tr de yoksa sadece online mı satış yapıyorlar?İşte, açılmışı iade alamıyor. Alsa zarar eder. Sen, kutusu açılmış ürünü almazsın mesela. Adam ithal ediyor. Kendi ürettiklerinde destek çıkıyor zaten
Ben bir ara laptopumu servise verdiğimde uzun bir süre gelmedi malzeme bekleniyor vs. diye diye uzadı ihtiyacım olduğu zamanda THH ye gittim bu tür işlemlerin uzun sürdüğünü 6 ay gibi bir rakamdan bahsetmişti. Keşke o kadar kolay olsaTicaret bakanlığı sana bu hakkı veriyor . Çayma hakkını kullandırmazlarsa THH'ye başvuracan bu kadar basit.
kaç tane delikli mouse kullandım elinde iz kalma mevzusunu da ilk kez duyuyomkutusunu açtıktan sonra eğer üründe teknik bir sorun yoksa iade edemessin bozulma durumunda iade edilmesi de 3 hafta falan sürüyo zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
delikli mouse alma bence bir süre sonra o delikler rahatsız ediyor çok elinde izi kalıyor
Eliniz biraz tombulsa kimseyi kilosunun yargılamam o deliklerin içine girebiliyor ondan kalabilir zaten kutu içerigi dolgun grip tape ile kapatılırkaç tane delikli mouse kullandım elinde iz kalma mevzusunu da ilk kez duyuyom
Yapmasınlar o zaman silah zoruyla mı yaptırıyoruzAllah akıl fikir versin bu ülkede ticaret yapılmaz
Bütün firmalar Ticaret bakanlığına bağlıdırResmi distribütörü veyahut üreticisi degil fabrikasal problem çıkmadığı müddetçe almıyorlar savundugumdan degil sadece bundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum
Savundugumdan degil diye özellikle belirtmiştim uğraşır alırsın ona diyeceğim laf yok ama alırken o politikayı kabul etmiş oluyorsan otomatik olarakTicaret bakanlığı sana bu hakkı veriyor . Çayma hakkını kullandırmazlarsa THH'ye başvuracan bu kadar basit.
Bütün firmalar Ticaret bakanlığına bağlıdır
Millete yanıltıcı bilgi vermeyin . 14 gün çayma hakkı her zaman vardır . THH'ye başvurursun uzun sürer ama yine de hakkını ararsın. Firmaların borazanlığını yapmayın
Tam olarak bilmiyorum. Dediğim sitelerden shape'i karşılaştırabiliyorsun. Kendi Discord sunucusundan da yardım edenler oluyor.O halde mağdur olmamak adına detaylıca araştırman lazım almadan. Bunların mağazası var mı tr de yoksa sadece online mı satış yapıyorlar?