Wraith Mouse Önerisi

Atrain00

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar bir mouse almak istiyorum ama fiyatları çok uçuk duruyor 5000 TL vermeye değer mi ki? Şuan da bende deathadder essential var mouse öneriniz varsa çok iyi olur

Merhabalar bir mouse almak istiyorum ama fiyatları çok uçuk duruyor 5000 TL vermeye değer mi ki? Şuan da bende deathadder essential var mouse öneriniz varsa çok iyi olur
Ne kadar bütçen var ve ne tür oyunlar oynuyorsun hocam?

Palm hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genelde full fps oynuyom cs valo filan bütçe konusunda ise 5000 de verebilirim ama bir mouse o kadar para eder mi şüpheliyim
verilir o para hakkeden bir ekipman ve en sık kullanılan ekipman

atk a9 air al leviathan v4 olabilir bayağı iyi ikisi de

Hocam en mantıklısı şu an atk A9 pro ben kullanıyorum 8000hz içinden 800tl değerinde bir dongle var yerinizde olursam bunu alırım benim elimde 2 modeli var günlük hayatta ve rekabetçi oyunlarda ikisindende çok memnunum
Palm hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genelde full fps oynuyom cs valo filan bütçe konusunda ise 5000 de verebilirim ama bir mouse o kadar para eder mi şüpheliyim

Hocam en mantıklısı şu an atk A9 pro ben kullanıyorum 8000hz içinden 800tl değerinde bir dongle var yerinizde olursam bunu alırım benim elimde 2 modeli var günlük hayatta ve rekabetçi oyunlarda ikisindende çok memnunum
8000 hz de fps sıkıntı değil mi hocam pc o kadar iyi değil

atk a9 air al leviathan v4 olabilir bayağı iyi ikisi de
Hocam şöyle bir kombo yapayım diyorum
1770547408900.webp

Alınır mı hocam? Tek çekingem 8k hz de kulanamayabilirim pc biraz kötü rx 6600 ve ryzen 5 5500 var
iyi olmuş mousepad pro olan olabilir sadece onun dışında gayet iyi 8k hz işi kolpa zaten kullanmaya gerek yok pro oyuncuların hiçbiri kullanmıyor neredeyse

Geri