ürünü ikinci el aldım ve içinde sadece soğutucuya bağlı cpu fan kablosu varRGB kablosunu RGB girişine veya anakarttaki USB portuna tak. Tavsiyem USB portunu kullanman. Daha fazla renk modu seçeneği oluyor.
Bu programı kullanmak için bir kabloyu sökmen lazım diye biliyorum.Beyler wraşth prism aldım kasaya taktım çalışıyor amma driverı yüklediğimde driverı kullanmak için cihazı takın diyor napacağım?
ne kablosuBu programı kullanmak için bir kabloyu sökmen lazım diye biliyorum.
şuan tek kablo takılı oda cpu fanBu programı kullanmak için bir kabloyu sökmen lazım diye biliyorum.
Pardon ters söyledim. 2 kablo takılı olması lazım onlarda. Sadece Fan kablosu takılıyken rasgele RGB yanıyor. Diğer kabloyu bulman lazım.ne kablosu
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan tek kablo takılı oda cpu fan
Pardon ters söyledim. 2 kablo takılı olması lazım onlarda. Sadece Fan kablosu takılıyken rasgele RGB yanıyor. Diğer kabloyu bulman lazım.
Bir kablo cpu fan fanın çalışmasını diğeride pcden rgb kontrolunu yapmamı sağlıyor kabloda şu değilmiPardon ters söyledim. 2 kablo takılı olması lazım onlarda. Sadece Fan kablosu takılıyken rasgele RGB yanıyor. Diğer kabloyu bulman lazım.
Alıntıyı görüntüle
Evet dostum.Bir kablo cpu fan fanın çalışmasını diğeride pcden rgb kontrolunu yapmamı sağlıyor kabloda şu değilmi
Wraith prizma LED RGB CPU soÄutma fanı 4pin RGB senkronizasyon kablosu için AMD Ryzen 7 siyah beyaz - AliExpress 26
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
USB ben demedim. Toplam 2 kablo var başka yok.tamamdır saol
bide usb falan demiştin ama bundan farklı bi kabloda mı var
a320m s2h da o attığım kontrolcüyü takmak için yer var değilmiUSB ben demedim. Toplam 2 kablo var başka yok.
Ve neresia320m s2h da o attığım kontrolcüyü takmak için yer var değilmi
ARGB yeri yok diye biliyorum b450 sh2 var bende bunda yoka320m s2h da o attığım kontrolcüyü takmak için yer var değilmi
Ve neresi
Hayır yok.a320m s2h da o attığım kontrolcüyü takmak için yer var değilmi
Ve neresi