Neler Yeni

Wraith W75 alınır mı

paleira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
ömer
Wraith W75 fiyatına deger mi yoksa bu fiyat bandına daha iyi bir klavye var mıdır

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
XXXX
aula cılar basmamış burayı

Wraith bence 4 k para verilmez hastaları var ama ben sevmiyorum onun yerine apex pro mini wirless alırdım fps oyunları için mükemmel​

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Faruk Efe Genç
Aula varken bu kimmiişşşş :D

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Yusuf Karayer
Wraith W75 fiyatına deger mi yoksa bu fiyat bandına daha iyi bir klavye var mıdır
En iyi klavyelerden birisi kesinlikle hakediyor.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Enes Altunışık
fps oyunu oynamayan biri icin alınmaz mı sizce bu kalvye
Bence her türlü alınır ya. Bilindik markaların kıytırık klavyelerinden yine daha kaliteli geliyor bana. Gidip asus rog veya razer falan almaktansa direkt tercih ederdim yani.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
Alınmaz. Wraithtten skatez harici bir şey almayı bırak kendi ürettiği klavye de alınmaz. Kusurlu ürün geldiğinde siteye yazdıkları boktan bir '' Paketi açılmış ürün iade edilemez" yazısından dolayı size yolladıkları kusurlu ürünleri ya kullanmak zorundasınız ya da koşulsuz şartsız 14gün iade kanununu hiçe saydıkları için 14gün serviste ürününüzün incelenmesini beklemek durumundasınız. Canları isterse de iade alırsınız ki sorun değil dedikleri çok kullanıcı oluyor. HE klavye arıyorsan; apex prolara bak, monsgeek m1w he serisine bak (kendi sitesinde ek vergi çıkmıyordu).
AYRICA DIPNOT;
HE klavye alacaksanız gerçekten işini yerine getirebilecek çok az model var, HE nin %60-70i yazılım, geri kalan kısmı ise switchlerin pcbye ne kadar verimli, doğru ve hızlı şekilde data aktardığı ile alakalıdır. O yüzden wootingler 9-10k+ fiyatlarda ve rakibi yok.

paleira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
ömer
Alınmaz. Wraithtten skatez harici bir şey almayı bırak kendi ürettiği klavye de alınmaz. Kusurlu ürün geldiğinde siteye yazdıkları boktan bir '' Paketi açılmış ürün iade edilemez" yazısından dolayı size yolladıkları kusurlu ürünleri ya kullanmak zorundasınız ya da koşulsuz şartsız 14gün iade kanununu hiçe saydıkları için 14gün serviste ürününüzün incelenmesini beklemek durumundasınız. Canları isterse de iade alırsınız ki sorun değil dedikleri çok kullanıcı oluyor. HE klavye arıyorsan; apex prolara bak, monsgeek m1w he serisine bak (kendi sitesinde ek vergi çıkmıyordu).
AYRICA DIPNOT;
HE klavye alacaksanız gerçekten işini yerine getirebilecek çok az model var, HE nin %60-70i yazılım, geri kalan kısmı ise switchlerin pcbye ne kadar verimli, doğru ve hızlı şekilde data aktardığı ile alakalıdır. O yüzden wootingler 9-10k+ fiyatlarda ve rakibi yok.
anladım sag olun

morminder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
zzz
fason üretim klavye manyetik switchli vxe klavye vardı wraithte yakın fiyatta o daha mantıklı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,114
Üyeler
161,203
Son üye
Yasin Saygılı
Top Bottom