Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Wraith yeni kulaklık nasıldır

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
messi

ATK Mercury I eSports Kulaklık​

şu kulaklık nasıl bu fıyat bandıdan varmı bundan iysi 3500 e falan kadar normal telefon kulaklıgıda olur rahat oluryorsa tabi pcde

catsped

80+ Bronze
Çok övülüyor ama bir nevi markasız ürün olduğundan güven vermiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet İkinci
Steam
https://steamcommunity.com/id/sahinexe/
Discord
sucmuisledik
wraith de birkaç kulaklık gördüm hyperx cloud 3 den bile pahalı daha önce wraith markasını hiç deneyimlemedim lakin fiyat konusunda biraz tuzlu gibi geldi açıkçası bana sağlam markalar varken

MoonWalk

80+ Silver
Uzun süreli kullanım testi önemli. Kısa süre içinde fiyatına göre performanslı olabilir ancak uzun süreli kullanımda farklı farklı sorunlar çıkarsa iyi değil.

catsped

80+ Bronze
neden wraith urunlerine oyle dedin aciklar misin merak ettim
Çünkü kendilerinin üretmediğini Çin'den başka bir firmaya ürettirdiklerini ve kendi markalarını bastıklarını düşünüyorum satış sonrası herhangi bir onarım vesayre yapmadıklarına ürün kendiliğinden hatalıysa değişim yaptıklarını ve garanti sürecinin çoğu zaman olumsuz seyrettiğine dair tonla geri dönüş var forumlarda şikayetvar sitesinde yani bi nevi garantisiz ürün alıyorsun gibi bir şey oluyor bu kulaklıkta düşük gecikme süresi ve yüksek ses kalitesiyle ön plana çıkıyor ama bataryası kaç yıl dayanır herhangi bir bilgi yok 1 yıl geçmeden bataryası bitip elinde kalma ihtimali mevcut eğer kalitesizse ki Çin ürünlerinin genelde en çok bocaladığı konu batarya oluyor

Son düzenleme:

ahmttunc

80+ Bronze
Çünkü kendilerinin üretmediğini Çin'den başka bir firmaya ürettirdiklerini ve kendi markalarını bastıklarını düşünüyorum satış sonrası herhangi bir onarım vesayre yapmadıklarına ürün kendiliğinden hatalıysa değişim yaptıklarını ve garanti sürecinin çoğu zaman olumsuz seyrettiğine dair tonla geri dönüş var forumlarda şikayetvar sitesinde yani bi nevi garantisiz ürün alıyorsun gibi bir şey oluyor bu kulaklıkta düşük gecikme süresi ve yüksek ses kalitesiyle ön plana çıkıyor ama bataryası kaç yıl dayanır herhangi bir bilgi yok 1 yıl geçmeden bataryası bitip elinde kaladabilir
Kendisi ürettiğini iddia eden yok, Türkiye'de bu tarz ürünler üretebilecek kadar büyük sanayi de yok. Bu ürünün markası zaten wraith bile değil, Wraith markası ile sattıkları W75 klavye ve IEM modelleri var iki tane. Mousepad'leri saymazsak. Hepsinin de üstünde çinde üretildiği açıkça belirtilmiş.

catsped

80+ Bronze
Kendisi ürettiğini iddia eden yok, Türkiye'de bu tarz ürünler üretebilecek kadar büyük sanayi de yok. Bu ürünün markası zaten wraith bile değil, Wraith markası ile sattıkları W75 klavye ve IEM modelleri var iki tane. Mousepad'leri saymazsak. Hepsinin de üstünde çinde üretildiği açıkça belirtilmiş.
Ben de biliyorum merak etme firma dava açmasın diye düşünüyorum diye yazarak kendi fikrimi belirtiyorum kendi fikrimi belirtirsem dava açamaz yargıda bulunursam açar şu kurduğun cümle yüzünden dava açabilir sana mesela firmayı kötü amaçla zedeleme cart curt diye

Clayz

80+ Silver
goruntu ve kalıte olarak ılk ızlenım cok guzel duruyor ama wraıthden kulaklık alınmasına karsıyım

Top Bottom