Bu anakart gigabayte Aourus X870 Elite değil mi hocam sağ alt plakette rgb var sadeceMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2k da kullanıyorum ben şuan sistemi gayet hoş ve güzel monitörün renk gamutu da iyi 10 bitten 8+frc geçmek biraz acıtıyor ama yapacak bir şey yok
Lianli argb fan ve strimer kablo alasim varda aşağı yukarı 9-10 bin tutar diyorlar şimdilik uzak duruyorumHocam lian li hydroshift lcd olan var bende kasada lan cool 207
Süper güle güle kullanın gayet iyi uzun süre Üzmez sistem7800xt 7800x3d var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam o
Yavaş yavaş yapmak daha mantıklı hocam bu tarz şeyleri kablolar sorun çıkarmaz ara ara alırsınız fanlarda 3 lü set 3K felan oluyor zatenLianli argb fan ve strimer kablo alasim varda aşağı yukarı 9-10 bin tutar diyorlar şimdilik uzak duruyorum
Ekran kartı ve psu vardı zaten bende ekran kartı olarakta 5070ti bakıyorum bakalım bütçem çıkarsa alacağımLianli argb fan ve strimer kablo alasim varda aşağı yukarı 9-10 bin tutar diyorlar şimdilik uzak duruyorum
Süper güle güle kullanın gayet iyi uzun süre Üzmez sistem
Hocam çok yanlış vakitlere böyle fırsatlar önüme geliyor kartlar zaten patlak daha çok patlatasim geliyor indirim gördükçeYavaş yavaş yapmak daha mantıklı hocam bu tarz şeyleri kablolar sorun çıkarmaz ara ara alırsınız fanlarda 3 lü set 3K felan oluyor zaten
Ekran kartı ve psu vardı zaten bende ekran kartı olarakta 5070ti bakıyorum bakalım bütçem çıkarsa alacağım
Aynı durum bendede varHocam çok yanlış vakitlere böyle fırsatlar önüme geliyor kartlar zaten patlak daha çok patlatasim geliyor indirim gördükçe![]()
Sorma kartta boşluk var az çok ekipman + kasa argb fan falan filan abanasım var direkAynı durum bendede varborçlar kapıya dayandı ama hala pc için birşeyler bakıyorum
![]()
Reis konudan bağımsız kulaklıktan memnun musunuz. Ramler cl değeri ve kaç mhz acaba7800xt 7800x3d var
Evet hocam o
6000mhz cl 30 memnunum herhangi bir sorunum yok sadece ekran kartı gözüme batıyor şuan batmaması lazım amaReis konudan bağımsız kulaklıktan memnun musunuz. Ramler cl değeri ve kaç mhz acaba
Ben elime geçen her paraya şu tarifeyi uyguluyorum ama artık pek alacak birşeyim gelmedi küçük bir Ram upgrade i ekran kartı psu lcd fan kaldı sadece minnacıkkkkSorma kartta boşluk var az çok ekipman + kasa argb fan falan filan abanasım var direk![]()
Kartı beyaz karta çevirmen daha iyi olur ve dikey kullanıp strimer yapabilirsin6000mhz cl 30 memnunum herhangi bir sorunum yok sadece ekran kartı gözüme batıyor şuan batmaması lazım ama
Ben elime geçen her paraya şu tarifeyi uyguluyorum ama artık pek alacak birşeyim gelmedi küçük bir Ram upgrade i ekran kartı psu lcd fan kaldı sadece minnacıkkkk![]()