direk bluetooth dongle alın birde pil titreşimi kapatarak uzun süreler oynayabilirsiniz veya şarjlı pil alıp kullanabilirsinizKnka monitörün hemen altında giriş kasa uzakta kalır monitore taksam bilgisayara baglanirmi
ekstra masraf yapmak istemiyorum işte monitore bağlanırsa çok yakından kablolu ile oynarsam hiç sıkıntı olmazdirek bluetooth dongle alın birde pil titreşimi kapatarak uzun süreler oynayabilirsiniz veya şarjlı pil alıp kullanabilirsiniz
9. nesil almışken bt adaptör al kablosuz kullan daha mantıklı olurKnka monitörün hemen altında giriş kasa uzakta kalır monitore taksam bilgisayara baglanirmi
hocam mantıken olmaması gerekiyor.ekstra masraf yapmak istemiyorum işte monitore bağlanırsa çok yakından kablolu ile oynarsam hiç sıkıntı olmaz
Yani hocam bence olur sonuçta monitör sisteme bağlı tabi emin olmak lazımhocam mantıken olmaması gerekiyor.
İmparatorrAlıntıyı görüntüle
Buyrun hocam sizin icin denedim hemen eger sorunuzu yanlis anlamadiysam:
Bluetooth olmayan bilgisayarimiz var ve kasa uzakta oldugu icin monitordeki type-c girisine, iki ucu da type c olan kablo araciligiyla 9.nesil xbox gamepad baglarsak bilgisayar gorur mu diye test ettim ve sonuc hayir.
Sonucuna çok üzülsemde eyvallah adamsın <3Alıntıyı görüntüle
Bluetooth olmayan bilgisayarimiz var ve kasa uzakta oldugu icin monitordeki type-c girisine, iki ucu da type c olan kablo araciligiyla 9.nesil xbox gamepad baglarsak bilgisayar gorur mu diye test ettim ve sonuc hayir.
şarj da mı olmuyorAlıntıyı görüntüle