Xbox 9. Nesil gamepad

Knka monitörün hemen altında giriş kasa uzakta kalır monitore taksam bilgisayara baglanirmi
direk bluetooth dongle alın birde pil titreşimi kapatarak uzun süreler oynayabilirsiniz veya şarjlı pil alıp kullanabilirsiniz

direk bluetooth dongle alın birde pil titreşimi kapatarak uzun süreler oynayabilirsiniz veya şarjlı pil alıp kullanabilirsiniz
ekstra masraf yapmak istemiyorum işte monitore bağlanırsa çok yakından kablolu ile oynarsam hiç sıkıntı olmaz

20240109_225452.jpg

Buyrun hocam sizin icin denedim hemen eger sorunuzu yanlis anlamadiysam:
Bluetooth olmayan bilgisayarimiz var ve kasa uzakta oldugu icin monitordeki type-c girisine, iki ucu da type c olan kablo araciligiyla 9.nesil xbox gamepad baglarsak bilgisayar gorur mu diye test ettim ve sonuc hayir.

Alıntıyı görüntüle
Bluetooth olmayan bilgisayarimiz var ve kasa uzakta oldugu icin monitordeki type-c girisine, iki ucu da type c olan kablo araciligiyla 9.nesil xbox gamepad baglarsak bilgisayar gorur mu diye test ettim ve sonuc hayir.
İmparatorr 😅😅

Alıntıyı görüntüle
Sonucuna çok üzülsemde eyvallah adamsın <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,965
Üyeler
183,928
Son üye
arrosando
Geri