Neler Yeni

Xbox 9. Nesil gamepad

eeness0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Enes Faruk Kaya
Alıntıyı görüntüle
Buyrun hocam sizin icin denedim hemen eger sorunuzu yanlis anlamadiysam:
Bluetooth olmayan bilgisayarimiz var ve kasa uzakta oldugu icin monitordeki type-c girisine, iki ucu da type c olan kablo araciligiyla 9.nesil xbox gamepad baglarsak bilgisayar gorur mu diye test ettim ve sonuc hayir.
Reisin monitör tv sanırım shakshakkssk

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Sadettin Y
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Sonucuna çok üzülsemde eyvallah adamsın <3
TP-Link UB500, Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör, Siyah https://amzn.eu/d/hrW3iYX
Eğer kablo ile kullanıcaksan uzun bir type-c alırsın ama bu bluetooth adaptörünü öneririm. Kendi XBOX 9. nesil kolumda kullanıyorum, gecikme olmuyor. 3 metre sonra gibi çekmemeye başlıyor.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
şarjlı degil hocam gamepadim. Ama normalde monitorumdeki cıkıstan 67w telefon bilgisayar vs sarj edebiliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

samsung m7 4k smart monitor olarak geciyor hocam. 43inc oldugu icin tv olarak kullanıyorum :D
İlginçmiş , 9. nesilde o type c bağlantısıyla pilleri şarj edebiliyoruz ama monitördeki girişle neden kablolu şekilde kullanılamıyor anlamadım

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Sadettin Y
İlginçmiş , 9. nesilde o type c bağlantısıyla pilleri şarj edebiliyoruz ama monitördeki girişle neden kablolu şekilde kullanılamıyor anlamadım
hocam sonucta bilgisayara baglamıyoruz gamepadi. monitor ve bilgisayar arasındaki baglantı sadece goruntu akısına yarıyor.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Monitörün portlarını aktif etmek için yazıcı kablosu alman gerekiyor. Bu kablonun bir ucunu monitöre diğerini kasaya bağlarsan monitördeki USB portlarını kullanabilirsin. https://amzn.eu/d/c0blhUv

eeness0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Enes Faruk Kaya
TP-Link UB500, Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör, Siyah https://amzn.eu/d/hrW3iYX
Eğer kablo ile kullanıcaksan uzun bir type-c alırsın ama bu bluetooth adaptörünü öneririm. Kendi XBOX 9. nesil kolumda kullanıyorum, gecikme olmuyor. 3 metre sonra gibi çekmemeye başlıyor.
Knka bende pille uğraşmak istemiyorum ya kablo hiç mühim değil benim icjn ama olmadı o adaptörü alacam artik

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Sadettin Y
Knka bende pille uğraşmak istemiyorum ya kablo hiç mühim değil benim icjn ama olmadı o adaptörü alacam artik
alıcı olarak tplink ub500
şarjlı pil olarak recyko onerebilirim.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Usta mönitorün usb uğraşmak saçma
2k ya gamepad alıp kablolu kullanmak saçma yanı al bluetooth dongle yata yata oyna masraf fln yok pil hergun bitmez korkma

eeness0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Enes Faruk Kaya
Usta mönitorün usb uğraşmak saçma
2k ya gamepad alıp kablolu kullanmak saçma yanı al bluetooth dongle yata yata oyna masraf fln yok pil hergun bitmez korkma
knka kablo ile olsa beni etkilemezdi işte monitörün hemen altında giris olmadı adaptör alacam

alıcı olarak tplink ub500
şarjlı pil olarak recyko onerebilirim.
Knka senden son birsey rica edebilirmiyim monitörde usb giris varsa bide onu denermisin

Alıntıyı görüntüle
Buyrun hocam sizin icin denedim hemen eger sorunuzu yanlis anlamadiysam:
Bluetooth olmayan bilgisayarimiz var ve kasa uzakta oldugu icin monitordeki type-c girisine, iki ucu da type c olan kablo araciligiyla 9.nesil xbox gamepad baglarsak bilgisayar gorur mu diye test ettim ve sonuc hayir.
Baska bi forumda da senin monitöründe olur dediler benim monitörün type-c özellikleri

Ekler

• Screenshot_20240109_231409_Chrome.jpg
    Screenshot_20240109_231409_Chrome.jpg
    66.8 KB · Hit: 18

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ömer Aslan
Ayrıca orjı kablo olmazsa gormuyor gamepad tecrube ıle sabıt