Neler Yeni

Xbox 9.Nesil Kolların Hepsinde Bluetooth Var Mı?

Ogxzcxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzcan
Ben xbox 9. Nesil kol almayı düşünüyordum ancak bazı yorumları okuduğumda hepsinde bluetooth özelliği bulunmadığını öğrendim hangisinde bluetooth bulunup hangisinde bulunmadığını nerden anlayabilirim?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hepsinde var tabii ki. Bu yorumlar alışveriş sitelerinde mi :)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Var, yok yazanlar neye göre yazmış?

Ogxzcxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bazı sitelerden bakıyordum soru cevap kısmında mağaza bazı xbox 9. Nesil kollarda bulunuyor bazılarında bulunmuyor işte xbox tuşunun altındaki tuşların dizilimşne bağlı fln demiş onlar yalan mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsinde var tabii ki. Bu yorumlar alışveriş sitelerinde mi :)
Evet :D bende var diye biliyodum sitede öyle bi mesaj gördüm merak ettim

Ayrıca benim bilgisayarım laptop yani bluetooth bulunuyo adaptör fln almama gerek varmı alınca direkt bluetooth ile kullanabiliyor muyum?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ben bazı sitelerden bakıyordum soru cevap kısmında mağaza bazı xbox 9. Nesil kollarda bulunuyor bazılarında bulunmuyor işte xbox tuşunun altındaki tuşların dizilimşne bağlı fln demiş onlar yalan mı?

Yoo standart. 9. nesil kollarda ekstradan bir tuş daha var ama onun da BT ile alakası yok. BT eşleştirme tuşu ön yüzünde değil.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ayrıca benim bilgisayarım laptop yani bluetooth bulunuyo adaptör fln almama gerek varmı alınca direkt bluetooth ile kullanabiliyor muyum?
Sitelerdeki yorumlara çok aldırış etme. Satıcıların çoğunun bilgisi yok kullanıcı yorumlarından hiç bahsetmiyorum zaten. Laptopta bluetooth varsa ki vardır muhtemelen adaptör almana gerek yok.

Hocam izoly PClerin yorumlarına bakılırsa açmayacağı oyun yok. Yok yazanları çok kurcalamamak lazım 😄

Ogxzcxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzcan
Sitelerdeki yorumlara çok aldırış etme. Satıcıların çoğunun bilgisi yok kullanıcı yorumlarından hiç bahsetmiyorum zaten. Laptopta bluetooth varsa ki vardır muhtemelen adaptör almana gerek yok.

Hocam izoly PClerin yorumlarına bakılırsa açmayacağı oyun yok. Yok yazanları çok kurcalamamak lazım 😄
Hocam vatandan 2500e mi alsam yoksa trendyoldan ithalatçı garantili 2100e mavi renk mi alsam diye düşünüyorumda sizce hangisini almam daha iyidir

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam vatandan 2500e mi alsam yoksa trendyoldan ithalatçı garantili 2100e mavi renk mi alsam diye düşünüyorumda sizce hangisini almam daha iyidir
Amazondan daha dün veya ondan önce 1700 liraydı. Yurtdışı ürünü. Bir daha gelir mi bilemiyorum ama ara ara geliyor. Ama yeşil ve pembe rengi mevcuttu.

Ogxzcxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuzcan
Amazondan daha dün veya ondan önce 1700 liraydı. Yurtdışı ürünü. Bir daha gelir mi bilemiyorum ama ara ara geliyor. Ama yeşil ve pembe rengi mevcuttu.
Hocam ben mavi veya böyle garip efektli bi mavi var o ikisinden birini almayı dğşünüyorumda sence trendyoldan almak güvenli midir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,216
Üyeler
161,253
Son üye
emna
Top Bottom