Rica ederim. Ara sıra konuyu yükseltiyorum ve çevremdekileri de bilgilendiriyorum bu konuda. Çünki 3 Yıllık 600 TL'ye alındığı dönemde treni kaçırmıştım ve üzülmüştüm. Tekrar aynısını başka insanlarda yaşasın istemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Game Pass almak için bence illa 10-15 oyun oynuyacaksın diye bir şey yok. Çünki atıyorum Starfield oynamak istedin. Oyunun fiyatı 900 TL
Peki sen Starfield'i ne kadar oynayabilirsin? En baba 6 ay oynadın diyelim. Oyunu almak için 900 TL vermek yerine 1 Yıllık Game Pass alırsın 345 TL. Zaten o oyunu bitirdikten sonra yüzüne bakmıyacaksın.
Mesela içerisinde EA Play oyunları da var. Battlefield 2042 oynuyorum sürekli. Oyunun fiyatı 600 TL. Yarı fiyatına 1 yıllık Game Pass alıp hem Battlefield hem de Forza neden oynamıyayım?
Kısacası bence 1 tane de oyun oynasan 2 tane de oyun oynasan Game Pass almak çok mantıklı.
Çevrenizdeki arkadaşlarınıza zam geleceğinden bahsedin. Çünki bundan günler öncesinde tahmini konuşurken artık konu başında gördüğünüz resimde "21 gün sonra sona erecek" tarzında ibare var. Şu anda game pass fiyatlarında bir kampanya yok. Demek ki kampanya olarak mevcut fiyatlardan bahsediyolar. Zaten böyle bir yazı olmasa da game pass'a zam geleceğini kestirmek güç değil.
Gelen zamlardan sonra herkes iyi ki almışım diyecek. Alan arkadaşlara tekrardan hayırlı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O konuda net bilgim yok ancak bi sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ben konuyu açtıktan hemen sonra 1 yıllık aldım. İşlemleri yapmadan önce 1 Aylık game passım vardı, 15 - 16 günü kalmıştı. İptal edip öyle başladım işlemlere ne olur ne olmaz diye.
mevcut aboneliği devam edenler aboneliği iptal edip (ödemeyi değil aboneliği 2 seçenek çıkıyor) o şekilde yapsınlar. ben yaptım 4 kez 3 aylık live gold aldım devamında ultimate yaptım şimdi 15 temmuz 2024 sonraki ultimate game pass ödeme tarihi yazıyor. Hiç zam gelmese bile aynı paraya çıkmış oluyor game pass pc ile.