SadeceSeyf
80+ Gold
Birazdan alayım vari
ben bi aralar kod alıp yazıyordum 2 aylığı 10 lira mı neydiiDün forumda bu konuyu oluşturmuştum, önemli bir gelişme olduğu için oradan devam etmek istemedim.
İsterseniz o konuyu da inceliyebilirsiniz: https://forum.donanimarsivi.com/konu/game-pass-yillik-abonelik-yapilabilen-servisler.755475/
Zaten dolar kurunun ani yükselişi ve 2 gün önce "Xbox Showcase" etkinliğinde tanıtılan oyunlardan sonra zam gelmemesi kaçınılmazdı. Bugün itibariyle artık zammın onaylandığını söyleyebiliriz.
Aşağıdaki resimlerde gördüğünüz üzere, mevcut fiyatlardan bahsederken "Teklifin süresi 21 gün içinde dolacak" yazıyor. (Bu sayfada aşağı inip "Şimdi katılın" butonuna basın)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hepsiburada, Trendyol, Teknosa, Turkcell Pasaj, Oyunfor gibi platformlarda satılan 1 Aylık Xbox Game Pass Ultimate fiyatı 140-150 TL arasında değişiyor. Bu fiyat güncellemesi yeni mi yapıldı yoksa uzun süredir mi var bilmiyorum. Ancak yeni yapıldıysa muhtemelen yeni fiyatlar da bu şekilde olacaktır.
Bu zamdan nasıl korunabiliriz?
Bildiğiniz üzere bu sene başlarında uygulanan bir yöntem ile 3 yıllık Game Pass, 600 TL civarına alınabiliyordu. Microsoft'da bunun varlığından haberdardı ancak çok yaygınlaşmasından ve dolar kurunun sürekli artmasından dolayı bu yöntemi bi nebze olsada fixlediler. Şu anda hala ucuza Game Pass almak mümkün.
Aşağıda bulunan yöntemi henüz ben de denemedim, ancak yaptığım araştırmalara göre şuanda çalışan tek yöntem bu:
1) Microsoft/Xbox'un getirdiği limitler sonrası artık sadece 3 Ay X 4 Kere yani 1 Senelik Xbox Live Gold alabiliyoruz.
2) Üstüne 1 Aylık da Game Pass Ultimate alıp 13 aylık Game Pass'e dönüştürmüş oluyoruz.
3) 12 Aylık Live Gold 300 TL, Game Pass Ultimate 45 TL. Toplamda 345 TL oluyor. Nays gibi kampanyalı kartlarla alırsanız daha da düşük olacaktır.
Eğer 1 Yıl değilde 3 Yıllık istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Şu anda pahalı olsa da gelecek zamlardan sonra iyi ki almışım dersiniz:
1) Yukarıdaki 3 aşamayı yapıp 1 Yıllık Game Pass sahibi olduktan sonra, Xbox size 24 ay daha Xbox Game Pass Ultimate alma izni veriyor.
2) 24 Ay daha Xbox Game Pass Ultimate satın alıyorsunuz. (24 ay X 45 TL = 1.080 TL)
3) Yani 3 yıllık Ultimate aboneliği için toplamda 1.080 + 345 = 1.425 TL harcıyorsunuz. Gelecek zamları ve Xbox'un yine bir sınırlandırma getirme durumu düşünülürse bu para verilir.
Toplamda 24 Ultimate alımı yaptıktan sonra yani abonelik tarihiniz 3. Yılı (14.06.2023 - 14.06.2026) bulduktan sonra 1 tane bile Ultimate alamıyorsunuz.
Uyarı mesajı çıkıyor. Bundan sonraki son işlem ise yenilenen aboneliği kapat diyorsunuz. 3 yıl sonra otomatik yenilenmesini engelliyorsunuz.
Not: 3 Yıllık alacaksanız Satın alma işlemi yaparken bankanız, "sizin güvenliğiniz için" kartı alışverişe kapatabilir. Bankayı arayıp açtırabilirsiniz.
Konu bütünlüğü biraz karışık olmuş olabilir özür dilerim. Umarım işinize yarar. 3 yıllık bana pahalı geldiği için 1 yıllık aldım. 2-3 Gün önce yapılan Xbox Showcase etkinliğindeki oyunlar muazzam. O etkinlikte duyurulup satışa çıkacak en kötü oyunun fiyatı 300 TL olacaktır.
Zaten öyle yapıyoruz. 4 Defa 3 Aylık Live Gold alıyoruz. 12 Ay Live Gold aboneliğimiz oluyor. Ondan sonra daha Live Gold almamıza izin verilmiyor. Ardından 1 Aylık Game Pass Ultimate alıyoruz ve 12 Aylık Live Gold aboneliğimizi 13 Aylık Game Pass Ultimateye dönüştürmüş oluyoruz.peki 4 kere 3 aylik live gold alırsak 1 yillik veriyormu
Üyelik devam ederken üzerine yapılıyor mu bilmiyorum denemedim. Dediğim gibi benim işlemlere başlamadan önce 1 Aylık Game Pass'ım vardı, 16-17 günü duruyordu bitmesine. Başlamadan önce bu aboneliği iptal edip paramı iade aldım ve öyle başladım işlemlere ne olur ne olmaz diye.Kanka bana linki birdaha atarmısın ve üyelik devam ederken üzerine yapılıyor mu ?
Evet tek yol 24 tane ultimate alıp 3 yıllık yapmak. Başka bir uzatma yolu artık yok.Can alıcı soruyu sorayım madem yardımcı olabilecek var mı merak ediyorum. Ben 4 defadan 3 aklın live gold almıştım ve sonra 1 tane ultimate çaktım. 13 aylık var şuan neyse, şunu bunu daha da uzatabilmek için TEK YOL sürekli ultimate(yani 45liralık paket) mi çakmam gerekiyor buna? Başka bir yol varmı acaba?
Aynen öyle. maksimum 12 aylık live gold alabiliyorsunuz. Live gold'u da istediğiniz zaman game pass'e dönüştürebiliyorsunuz game pass satın alarak.merhaba 3 aylık xbox live gold alsam üstüne de 1 aylık ultimate alsam 4 aylık ultimate mi oluyor mantık böyle mi
Ben Battlefield serisi, Cities Skylines 2, Forza Horizon 5, Microsoft Flight Sİm 2024 için alıyorum. Mevcut oyunlara ve son Xbox Showcase etkinliğinde tanıtılan oyunlara bakın. Elbet içerisinden 2-3 tane oyun bulursunuz kendinize hitap eden. Zaten en dandirik oyunların fiyatı artık 300 den başlıyor.Güzel fakat hangi oyunlar oynanabilir ki ben bir ara bakmıştım ilgimi çeken pek fazla oyun yoktu hikâyeli oyunları sevmiyorum böyle çatışma olacak mermiler havada uçacak falan
Payday 3 hiç gelişmemiş çıkarmasınlar daha iyi bu arada Battlefield serisi bende var zaten ayrıca forza için direksiyon yok Microsoft Flight Sim. sevmiyorum geriye cities skylines 2 kalıyor onun içinde gamepass almaya gerek yok benceBen Battlefield serisi, Cities Skylines 2, Forza Horizon 5, Microsoft Flight Sİm 2024 için alıyorum. Mevcut oyunlara ve son Xbox Showcase etkinliğinde tanıtılan oyunlara bakın. Elbet içerisinden 2-3 tane oyun bulursunuz kendinize hitap eden. Zaten en dandirik oyunların fiyatı artık 300 den başlıyor.