Neler Yeni

Çözüldü✓ Xbox Gamepad alacam sizce alınır mı?

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Eray Fındık

Bu gamepadi alacamda önerileriniz var mıdır pc için alıyom yada öneriniz var mı gamepad için?
kullanıyorum memnunum baya zevkli kullanması arada kapalıyken tuşlarına falan basıyorum zevkine kırmızı veya lacivert arıyordum beyazını yakalayabildim indirimde kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama başka gamepadlari bilmem belki daha iyisi vardır kullanan birisi olarak yorum yaptım aklında bulunsun

lucufiryy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Ata
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc için çok daha iyi seçenekler var.
önerilerin var mıdır?

kullanıyorum memnunum baya zevkli kullanması arada kapalıyken tuşlarına falan basıyorum zevkine kırmızı veya lacivert arıyordum beyazını yakalayabildim indirimde kullanıyorum

Ama başka gamepadlari bilmem belki daha iyisi vardır kullanan birisi olarak yorum yaptım aklında bulunsun
eksileri var mı bide bunların pilleri felan özelmiş bilmiyorumda nerde satılıyor

freygasm

80+ Gold

freygasm

80+ Gold
3000 altı

markasını duymadım kaliteli mi
3000e kadar ise bütçen gamesir supernova/gamesir cyclone 2 yönel. Xbox koluna dokunmazsın bile bunların yanında. Xbox kolu pille çalışıyor ve blueetoth gerekiyor, hall effect yok, ayrıca drift sorunu yaşayacaksın. Ben xboxu ne zaman kullandığımı bile hatırlamıyorum.
IMG_20250408_123815.jpg

3000 altı

markasını duymadım kaliteli mi
Cyclone alcaksan bu link üzerinden al, aynı fiyat dock var bunda.

lucufiryy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Ata
3000e kadar ise bütçen gamesir supernova/gamesir cyclone 2 yönel. Xbox koluna dokunmazsın bile bunların yanında. Xbox kolu pille çalışıyor ve blueetoth gerekiyor, hall effect yok, ayrıca drift sorunu yaşayacaksın. Ben xboxu ne zaman kullandığımı bile hatırlamıyorum.
Alıntıyı görüntüle

site güvenilir midir alışveriş için?

Xbox kullanan biri olarak söylüyorum. Bumperlar mutlaka kırılıyor ve çoğunlukla drift sorunu oluşuyor. Başka modellere yönelin.
anladım

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Eray Fındık
Alıntıyı görüntüle

hocam kol standlarını nereden aldınız acaba

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Süleyman Selim Avseren
site güvenilir midir alışveriş için?
Gizala güvenilir bir site hocam, aynı zamanda gamesir cyclone 2 kullanıcısı olarak söylüyorum denediğim onca gamepad arasında açık ara en iyisi bu. Yanına yaklaşan yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,244
Üyeler
172,477
Son üye
minnos
Top Bottom