Xbox Gamepad Tetik Titreşimi

EarRein

80+
Reaksiyon skoru
7
Dostlar selam
Başlıkta gördüğünüz gibi xbox 9.nesil gamepadde tetiklerde titreşim motoru var ancak oyunlarda çalışmıyor.
Bu sorunun bir çözümü var mıdır
(Bahsettiğim şey adaptive triger değil)

Oyunlara göre değişir. Her oyun desteklemeyebiliyor. Genelde platform oyunlarında hasar alınca, bir yerden düşünce veya yarış oyunlarda asfalttan azıcık çıkınca falan titriyor.

Steam veya Xbox oyunları üzerinden oynamıyorsanız, bazı harici oyunlar gamepadi de düzgün algılamayabiliyor. Bu tarz durumlarda da titreşim çalışmayabilir.

Ayrıca güncellemelerini yapmadıysanız yapın. Titreşim ayarlarının bozuk olduğunu düşünüyorsanız, yine bu uygulamadan sıfırlama ve kontrol yapabiliyorsunuz. Kullanmak için kablolu bağlamanız gerekiyor.

2026-01-23_16-09_1.webp

2026-01-23_16-09.webp

Oyunlara göre değişir. Her oyun desteklemeyebiliyor. Genelde platform oyunlarında hasar alınca, bir yerden düşünce veya yarış oyunlarda asfalttan azıcık çıkınca falan titriyor.

Steam veya Xbox oyunları üzerinden oynamıyorsanız, bazı harici oyunlar gamepadi de düzgün algılamayabiliyor. Bu tarz durumlarda da titreşim çalışmayabilir.

Ayrıca güncellemelerini yapmadıysanız yapın.
Genel titreşim seviyesi nasil ayarlanıyor hocam ya tek ayar var galiba

Genel titreşim seviyesi nasil ayarlanıyor hocam ya tek ayar var galiba
Titreşim ayarı yok diye biliyorum. Genelde PRO kontrolcülerde falan oluyor diye biliyorum. Belki Xbox kollarında yoktur. Gamesir G7 PRO'da falan var mesela yanlışım yok. Ama genel olarak gamepadlerde titreşim ayarı eklemiyorlar. Belki oyun içi titreşim miktarı falan vardır bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,186
Üyeler
187,945
Son üye
oktaydgnn
Geri