ValarMorghulish
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 264
Bende aldım naysi şimdi gördüm olsun aylık 16tlye gamepass ultimate aldık kâfi
hiç nays felan uğraşmadım kral direk kredi kartı. Yenice mail geldi ödeme işleminiz gerçekleşti diye sanırım oldu.Hayırlı olsun öncellikle naysla mi aldin
forum.donanimarsivi.com
Taksit oluyor mu ? Kaç ay makshiç nays felan uğraşmadım kral direk kredi kartı. Yenice mail geldi ödeme işleminiz gerçekleşti diye sanırım oldu.
Taksit yok direk trink çekim.Taksit oluyor mu ? Kaç ay maks
Ben şimdi bu konudaki gibi ilgili numarayı aradım. Adam sadece 1 ve 3 aylık alınabileceğini söyledi. Yllık alımlar türkiye pazarından kaldırılmış. Bazı yollarla alanlar oluyor ama genelde iptal ediliyor veya sıkıntı çıkıyor parasını da alamayan oluyor gibi şeyler söylediBu konudaki yöntem hala geçerli mi? Eğer öyleyse daha basit yöntem.
Rehber - Çok Ucuza Xbox Gamepass Ultimate Alma Rehberi
Selamlar Bugün size adım adım nasıl normal fiyatından çok daha ucuza Xbox Gamepass Ultimate alınacağı anlatacağım. Nasıl Alınır ? : 1.Adım : Bir Microsoft hesabı oluşturun. 2.Adım : Oluşturduğunuz Microsoft hesabına ödeme yapabileceğiniz bir kartı kaydedin. 3.Adım : 02123755065 Numarasını...forum.donanimarsivi.com
Microsoft edge kullanarak çözdüm bunu benArkadaşlar bugün denedim yöntem çalışıyor. 2. 12 aylık satın almada sorun yaşadım. 12 ay uzatma çıkmıyordu onu da şöyle çözüyorsunuz; 1 yıllık altıktan sonra gizli sekme ile açın tekrar giriş yapın önce 1 ay uzat- ödemeye geç- iptal et > 3 ay uzat - ödemeye geç - iptal et > sonra 12 ay uzatma çıkıyor. Uzat ve 1 kere daha tekrarla, ediyo 3 yıl. Sonra gamepass ultimate alın![]()
Bende şuan yaptım. Eyvallah. Yapacak olan acele etsin bence. Her an zam gelebilirhttps://eksisozluk.com/entry/146814564
eksi sözlükte biri paylaşmış ben gamepass pc için denedim çalışıyor.
Daha önce benzer bir yöntem vardı ancak orda 900 civarına geliyordu sanırım.
Bende edge kullandım ama yine de o sorun olduMicrosoft edge kullanarak çözdüm bunu ben