Neler Yeni

Xbox ı nasıl monitöre bağlarsın ??

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
nasıl bağlanır hdmi kablosunu pc ye mi takcaz monitöre mi sonra nasıl aktif etcez
televizyona takınca kumandada hdmi seçeneğini seçiyorsun xbox ekranı geliyor monitörde nasıl

mmx1

80+
nasıl bağlanır hdmi kablosunu pc ye mi takcaz monitöre mi sonra nasıl aktif etcez
televizyona takınca kumandada hdmi seçeneğini seçiyorsun xbox ekranı geliyor monitörde nasıl
Bir ucu monitör diğeri xbox sonra monitörden taktığın girişi seç

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
monitöre hdmi kablosu ile.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mmx1

80+
o nasıl olucak ? ama genelde oyun konsolu alıp monitör alıyorlar yanına pc olmadığı halde oynuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki dp kablosu ile pc ye bağlı monitör onu çıkarcak mıyım
Xbox için girişin varsa gerek yok çıkarmana

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xbox için girişin varsa gerek yok çıkarmana
PC ile hiçbir alakası yok?

Doğrudan XBOX'tan çıkan HDMI kabloyu Monitör'e bağlayacaksınız. Arada PC olması şart değil.
peki knk takınca herhangi bişey yapıcam mı yoksa xboxsın güç düğmesine basınca direk ekran gelcek mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

çıkarmana gerek yok. monitörün tuşlarından girişi değiştireceksin. hdmidan görüntü verecek.
anladım teşekkürler

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
peki knk takınca herhangi bişey yapıcam mı yoksa xboxsın güç düğmesine basınca direk ekran gelcek mi
@Psyduck 'in dediği gibi monitörün giriş seçeneklerinden değiştireceksin. Örneğin PC'yi display port'la bağladıysan display port'u seçince Windows masaüstün görünecek. HDMI'ı seçince XBOX'ın ekranı gelecek.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
@Psyduck 'in dediği gibi monitörün giriş seçeneklerinden değiştireceksin. Örneğin PC'yi display port'la bağladıysan display port'u seçince Windows masaüstün görünecek. HDMI'ı seçince XBOX'ın ekranı gelecek.
anladım teşekkürler baktım monitörün tuşlarından biraz oynadım araştırdım buldum seçenekleri teşekkürler hepinize

Top Bottom