Xbox one mı One s mi ?

83R4T

80+
Reaksiyon skoru
19
2.elden temiz 2 kollu xbox one buldum 1000 tl ye fakat sorun yapar mı dite merak ettim para kıyıp one s mi almalıyım yoksa one yeter mi ?
(720p de hava alacak şekilde kullanacağım)

2.elden temiz 2 kollu xbox one buldum 1000 TL ye fakat sorun yapar mı dite merak ettim para kıyıp one s mi almalıyım yoksa one yeter mi ?
(720p de hava alacak şekilde kullanacağım)
Xbox one s tabii ki de. düz xbox one çok ısınıyor, takılıyor, içinde düz hdd var yavaş açılılyor. Ve 900p de oynatıyor buda demek ki sistem özellikleri düşük. Xbox one s kullanıyorum. 720p monitörde 1080p de oynuyorum gayet rahatım. Sadece konsollarda fan sesi biraz çok oluyor haberin olsun, ama xbox one s ısınmıyor merak etmeyin.

Xbox one s tabii ki de. düz xbox one çok ısınıyor, takılıyor, içinde düz HDD var yavaş açılılyor. Ve 900p de oynatıyor buda demek ki sistem özellikleri düşük. Xbox one s kullanıyorum. 720p monitörde 1080p de oynuyorum gayet rahatım. Sadece konsollarda fan sesi biraz çok oluyor haberin olsun, ama xbox one s ısınmıyor merak etmeyin.
aralarında temizini bulmak için 600 tl gibi bi fark var buna değer mi ?
yavaş çalışması önemli değil sıkıntı yapmasın yeter

aralarında temizini bulmak için 600 TL gibi bi fark var buna değer mi ?
yavaş çalışması önemli değil sıkıntı yapmasın yeter
tabii ki de değer. Ben çok memnunum, ben olsam kesinlikle one s alırdım. Hem daha küçük hem daha performanslı. Ayrıca daha çok usb portu var. İçindeki grafik kartı da rtx gibi bir şey. Yerden yansımayı görebiliyorum, yada arabadan gökyüzü yansıması belli oluyor. Xbox one için kesin bir şey demem ama şunu iyi biliyorum aradaki fark 1000 TL de olsa xbox one s.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabii ki de değer. Ben çok memnunum, ben olsam kesinlikle one s alırdım. Hem daha küçük hem daha performanslı. Ayrıca daha çok usb portu var. İçindeki grafik kartı da rtx gibi bir şey. Yerden yansımayı görebiliyorum, yada arabadan gökyüzü yansıması belli oluyor. Xbox one için kesin bir şey demem ama şunu iyi biliyorum aradaki fark 1000 TL de olsa xbox one s.
Ama bulabilirseniz digital versiyon yani CD rom olmayanını alın daha ucuz. Ama film felan izliyorsanız bluray sürücü olduğu için CD rom olan standart sürümü alın.

çok teşekkürler ben de riske girmek istemiyorum açıkçası xbox one adaptör anlamında falan sorunlar yaşatıyormuş aradaki fiyat farkı da bu şekilde kapanır herhalde bu yüzden one s tercih edeceğim sağolun

Xbox one ilk kasası çok kötü. Hem görünüm olarak hemde performans. 800 TL farka kadar one s almanız daha iyi olur.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bulabilirseniz digital versiyon yani CD rom olmayanını alın daha ucuz. Ama film felan izliyorsanız bluray sürücü olduğu için CD rom olan standart sürümü alın.
zaten digital versiyon bakıyorum ama hangisini uyguna bulursam onu alacağım

Güle güle kullan demek düşer bizede.
Güle güle kullanın.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Geri