Birkaç gün önce sarı sitede gezerken görmüştüm hocam iyi temiz 2. eller garanti dahil 9'a koyuyorlardı istersen 8 veya 7.5k gibi fiyatlardan ilanlarda satışa çıkarabilirsin alıcı bulunur mu artık şans işi.2 gamepad siyah beyaz kutulu faturası garantisi yok kaça gider dostlar? 2 tb ssd de var ama onu satıp satmamak ile arada kaldım ssd ile kaça gider ssd siz kaça gider
2 kol ve ssd ile 7.5-8 binmi eder diyorsunuz hocamBirkaç gün önce sarı sitede gezerken görmüştüm hocam iyi temiz 2. eller garanti dahil 9'a koyuyorlardı istersen 8 veya 7.5k gibi fiyatlardan ilanlarda satışa çıkarabilirsin alıcı bulunur mu artık şans işi.
Ek kol ve ssdyi ayrı satmak daha mantıklı her türlü2 kol ve ssd ile 7.5-8 binmi eder diyorsunuz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek kollu 9 ediyor 2.kol 1.500-2000tl desek 11-12 eder 2tb ile 13-14 bini var diye tahmin ediyorum
2 kol ve ssd ilemi cok ucuz değilmi8.5-9k
Tek kollu 9 yazsam 2.kolu 1.750 yazsam 2 tb ssd 2.500-3000tl yazsam iyi mi sence?Ek kol ve ssdyi ayrı satmak daha mantıklı her türlü
Alan kişiler ek ssd ve kolu pek umursamıyor genel olarak bilgisayar satarken de o şekilde , series s 8 - 8.5 olabilir diğerlerinin fiyatı normal o fiyatlara gider2 kol ve ssd ilemi cok ucuz değilmi
Tek kollu 9 yazsam 2.kolu 1.750 yazsam 2 tb ssd 2.500-3000tl yazsam iyi mi sence?
düz boş tek kollu cihaz 8k2 gamepad siyah beyaz kutulu faturası garantisi yok kaça gider dostlar? 2 tb ssd de var ama onu satıp satmamak ile arada kaldım ssd ile kaça gider ssd siz kaça gider
Toplam 2 kol var bi tane beyaz vardı bende siyah aldım ona rağmen 13 demi?düz boş tek kollu cihaz 8k
sizin exstralarınız var
2tb ssd + 2. kol 13 bin tl nin altına verme
Bence yanlış düşünüyorsun bir kol 2 bin tl zaten ssd de bi o kadar onları eklemem lazım 2 kollu 10-11 ssd ile 12-13 düşünüyorumAlan kişiler ek ssd ve kolu pek umursamıyor genel olarak bilgisayar satarken de o şekilde , series s 8 - 8.5 olabilir diğerlerinin fiyatı normal o fiyatlara gider
dediğimi anlamadınız sanırım dediklerimi harici satınca zaten dediğiniz fiyat oluyorToplam 2 kol var bi tane beyaz vardı bende siyah aldım ona rağmen 13 demi?
Bence yanlış düşünüyorsun bir kol 2 bin tl zaten ssd de bi o kadar onları eklemem lazım 2 kollu 10-11 ssd ile 12-13 düşünüyorum
Tek tek satmak biraz uğraştırıyor hepsini ilana koyayım belki birisi alır almazsada yapaçak bir şey yokdediğimi anlamadınız sanırım dediklerimi harici satınca zaten dediğiniz fiyat oluyor
İstanbuldayım kanka ps4 pro ile takas edicem tek kol var üstüne 500tl yol parası istedi kabul ettim ama pişman olmam heralde ssd bozuk dedi yaptırabilir ben yaptırmadım dedi ucuz bir şey derlerse ssd yi yaptırcam 13 e koyucam yoksa 2 kol ile 12 ye koyucamSSD siz 11 11,5 eder. sehrine bagli birazda