Neler Yeni

Xbox series s kaça satılır?

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Görkem çetinkaya
2 gamepad siyah beyaz kutulu faturası garantisi yok kaça gider dostlar? 2 tb ssd de var ama onu satıp satmamak ile arada kaldım ssd ile kaça gider ssd siz kaça gider
Kollar kacinci nesil ve ne kadae kullanildi belki birini alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ps5 varken kimse ekstrasına bakmaz
Dostum ps5 in ozel oyunu mu kalmis? Ps yavastan gidici her oyunu pc cikartio adamlar. Bi bloodborne kaldi exclusive

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Ali Koç

Dostum ps5 in ozel oyunu mu kalmis? Ps yavastan gidici her oyunu pc cikartio adamlar. Bi bloodborne kaldi exclusive
15k ya 4k oyun oynatan pc topla öyle konuşalım

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
uğur

9.nesil siyah yeni beyaz ise 1.5 yıllık

15k ya 4k oyun oynatan pc topla öyle konuşalım
Ps5 her oyunu 4K oynayamıyor exclusive haricinde elden ring cyberpunk assain cred valhalla da falan 4k 30fps drop oluyor araştırabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Ali Koç
9.nesil siyah yeni beyaz ise 1.5 yıllık

Ps5 her oyunu 4K oynayamıyor exclusive haricinde elden ring cyberpunk assain cred valhalla da falan 4k 30fps drop oluyor araştırabilirsin
Optimizasyon sorunu varsa drop yer ps5 kullandım hiç dropa denk gelmedim

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
uğur
Optimizasyon sorunu varsa drop yer ps5 kullandım hiç dropa denk gelmedim
4K tv de elden ring açarmısım şuanda ps4 pro var arkadaşımda da ps5 slim var fan sesi cok fazla var ikisindede dropta oluyor elden ring gibi oyunlarda harita yüklenmiyor falan bazen

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Ali Mert Okuducu
2 kol ve ssd ile 7.5-8 binmi eder diyorsunuz hocam

Tek kollu 9 ediyor 2.kol 1.500-2000tl desek 11-12 eder 2tb ile 13-14 bini var diye tahmin ediyorum
13 14e ps5 alınır hocam. Series s o paralara kesinlikle alınacak konsol değil

YazılımKafa

80+ Silver
2 gamepad siyah beyaz kutulu faturası garantisi yok kaça gider dostlar? 2 tb ssd de var ama onu satıp satmamak ile arada kaldım ssd ile kaça gider ssd siz kaça gider
Hepsini ayrı satman lazım. Tek kol ile xbox ı 8 e satarsın. Diğer kolu 1500-1700 e falan satarsın. Ssd yide 2.5-3 civarına satabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Ali Koç
4K tv de elden ring açarmısım şuanda ps4 pro var arkadaşımda da ps5 slim var fan sesi cok fazla var ikisindede dropta oluyor elden ring gibi oyunlarda harita yüklenmiyor falan bazen
Sattım, souls sevmediğim için elden ring denemedim ama rdr2,gta5,cod ve ragnarok dahil birçok oyun oynadım fan sesi hiç duymadım drop da hatırkadığım tek şey gta5 bir sürü c4 atıp patlatmıştım tek orada yedim senin arkadaşın cihaz sorunlu olabilir termal macun fan bakımı falan yaptırsın

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
uğur
Hepsini ayrı satman lazım. Tek kol ile xbox ı 8 e satarsın. Diğer kolu 1500-1700 e falan satarsın. Ssd yide 2.5-3 civarına satabilirsin
Hepsini tek koyucam alırlar belki eğer satılmazsa senin dediğin gibi yaparım

13 14e ps5 alınır hocam. Series s o paralara kesinlikle alınacak konsol değil
Doğrudur 2 tb ssd ve gamepad ile o fiyatlara geliyor ama ps5 800gb tek kol oluyor bu özellikli olduğu icin bu fiyatta gider diye düşünüyorum

YazılımKafa

80+ Silver
ki
Hepsini tek koyucam alırlar belki eğer satılmazsa senin dediğin gibi yaparım

Doğrudur 2 tb ssd ve gamepad ile o fiyatlara geliyor ama ps5 800gb tek kol oluyor bu özellikli olduğu icin bu fiyatta gider diye düşünüyorum
hepsi beraber satılması çok zor. Ssd çok pahalı olduğu için genelde tercih edilmiyor

Top Bottom