Neler Yeni

XBOX Series S vs PC !

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Hepinize teşekkürler. Çok fazla düşündüm. Kuzenimle de fazlaca konuştum. Eğer bütçem 5000 -5500 civarı olursa i3 10105F + gtx 1650 + 8GB Ram ve SSDsi olan bir hazır sistem almayı düşünüyorum. 18 yaşında olmadığım için mecbur baba parası, ondan böyle düşünmek zorundayım.

Eğer daha az bir bütçe söylerse XBOX Series S + Game Pass + Sistem Geliştirmesi yapacağım. XBOX Series S'de Game Pass'den dolayı birçok kaliteli ve güzel oyunu oynayabilecek olmam beni fazlasıyla cezbetse de PC de bir o kadar mantıklı geldi. Bir sürü farklı güzel oyun var. Arkadaşlarımla birlikte oynayabilecek olmam çok güzel. Galiba XBOX'da oynarsam aynı oyunu PC'den oynayan bir arkadaşımla birlikte oynayamayacağım.

Çok fena zordayım.
Oyundan oyuna değişiyor beraber oynama özelliği. Mesela Apex Legends'da çapraz platform özelliği var. Xbox, PS, PC beraber oynayabiliyor. Ama dediğiniz gibi, keyfiniz bilir. Ben de PC taraftarıyım. Sonuçta; iş, eğitim, hobi, dizi/film izleme ve oyun oynama gibi birçok şeyi aynı cihazdan yapabiliyorsunuz. Konsollar biraz daha oyuna odaklı kullanıcılar için.

• Beğen
Reaksiyonlar: WCAN

WCAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cengiz Balkiraz
Oyundan oyuna değişiyor beraber oynama özelliği. Mesela Apex Legends'da çapraz platform özelliği var. Xbox, PS, PC beraber oynayabiliyor. Ama dediğiniz gibi, keyfiniz bilir. Ben de PC taraftarıyım. Sonuçta; iş, eğitim, hobi, dizi/film izleme ve oyun oynama gibi birçok şeyi aynı cihazdan yapabiliyorsunuz. Konsollar biraz daha oyuna odaklı kullanıcılar için.
Hmm, teşekkürler.

Top Bottom