Neler Yeni

XBOX Series S vs PC !

WCAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cengiz Balkiraz
Arkadaşlar selam!

4-5 ay sonra bir pc almayı ya da toplamayı düşünüyordum. Monitörümü de şimdiden aldım. Bugün bir video gördüm. Adam pc almak ya da toplamak yerine XBOX Series S alın diyordu. Game Pass ile bir sürü oyun oynayabiliyormuşuz. Fakat tabi ki bazı bilgisayar oyunları orada yok yine de( LOL, Valorant gibi).

Sizce oyun yönü, çokluğu açısından XBOX Series S mi yoksa bi PC mi daha iyi olur.( PC'yi 4500-5000 civarında almayı düşünüyorum. Sinerji'de falan o civarlarda GTX 1050 li çok güzel sistemler var.) Bu arada Game Pass alsak da içindeki oyunları oynayabilmek için almamız gerekiyor mu yine de ? Şuan 3700 civarı falan. Eğer XBOX Series S al falan derseniz alıp 1000-1500 lirada canlı dersler vs için şuanki bilgisayarıma birkaç parça alacağım. Aldığım parçalar da LOL oynatırsa bir de LOL oynarım PC'den, çünkü konsoldan LOL oynanmıyor malumunuz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

rookie27

80+ Gold
Konsol ne kadar güçlü olursa olsun belli bir süre sonra çok sıkıyor.
Ben olsam sistem alırdım en azından keyif alarak oynardım.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Şu anki sistemin ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Arkadaşlar selam!

4-5 ay sonra bir pc almayı ya da toplamayı düşünüyordum. Monitörümü de şimdiden aldım. Bugün bir video gördüm. Adam pc almak ya da toplamak yerine XBOX Series S alın diyordu. Game Pass ile bir sürü oyun oynayabiliyormuşuz. Fakat tabi ki bazı bilgisayar oyunları orada yok yine de( LOL, Valorant gibi).

Sizce oyun yönü, çokluğu açısından XBOX Series S mi yoksa bi PC mi daha iyi olur.( PC'yi 4500-5000 civarında almayı düşünüyorum. Sinerji'de falan o civarlarda GTX 1050 li çok güzel sistemler var.) Bu arada Game Pass alsak da içindeki oyunları oynayabilmek için almamız gerekiyor mu yine de ? Şuan 3700 civarı falan. Eğer XBOX Series S al falan derseniz alıp 1000-1500 lirada canlı dersler vs için şuanki bilgisayarıma birkaç parça alacağım. Aldığım parçalar da LOL oynatırsa bir de LOL oynarım PC'den, çünkü konsoldan LOL oynanmıyor malumunuz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Gamepass ücretli bir sistem yani xbox alınca otomatik gelmiyor bence pc daha iyi biraz daha para koyup 1650 super bir sistem topla üstüne gamepass alırsın forumda da ucuza gamepass satanlar var bakabilirsin coca cola kampanyası vardı en son

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Gamepass alırsan içindeki tüm oyunları oynayabilirsin. LoL ve Valorant gibi oyunlar da bence pek gerekli değil.
Series S+ Pc Güçlendirme bence.

Zweik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emirhan osta
Pc tabikide

WCAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cengiz Balkiraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Soran arkadaşa: Sistemim çok eski, sadece çok eski intel bir işlemci, 4gb ram ve 128 GB SSD var. Ben de XBOX Series X + PC güçlendirmesi düşündüm. Ama en azından kasmadan youtube izleyebilmek ve 2-3 yıl boyunca kasmadan LOL oynayabilmek için APU bir sistem şart ama bütçemi aşıyor. Bu yüzden de maalesef sadece pc alabilecek gibi gözüküyorum. Malum Türkiye şartları. 18 yaşında da olmadığım için çalışamıyorum ve ailemi de fazla zorlamak istemiyorum. Kendi gelirimi sağlamak ve kendime istediğim sistemi ve ekipmanları alabilmek için Youtube'da yabancılara yönelik İngilizce içerikler çekmeyi düşündüm fakat sonra vaz geçtim. Nereye kadar ilerleyebilirim ki ? Ya da ne kadar kazanabilirim ? Türkiye daha 18'e basmadan yordu(16). Çalışmaktan dolayı bu hayattan erken göçeceğiz.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bence 4-5 ay sonra düşünürsün. 4-5 ayda piyasa çok değişiyor.

WCAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cengiz Balkiraz
Farkli forumlara yazdığımda "gtx 1050 seni çok götürmez ama XBOX Series S götürür" diyorlardı. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Ayrıca Game Pass aldıktan sonra bütün oyunlara ek ücret ödemeden erişebilecek olmam beni cezbetti gerçekten. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Ariseks

80+ Gold
Eğer lol cs valo gibi oyunları çok seviyor onları oynayabilecek bir PC varsa gündelik işlerini yapabilecek Xbox series s al ama yoksa PC al

WCAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cengiz Balkiraz
PC çöp benim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri