zaten xbox belirli bölgelerden çekilme kararını bir yada iki ay önce yanlış hatırlamıyorsam almıştı artık uygulamaya geçildi zaten hemen twiti silmişler deniliyor bakalım görücez ne olucagını ama sinyal verildi ise gerçeklesmesi olasıŞimdi bu global olarak -ABD dışında- Xbox'un tercih edilmemesi sebebiyle verilen bir karar mı yoksa sadece Türkiye için alınmış bir karar mı?
zaten xbox belirli bölgelerden çekilme kararını bir yada iki ay önce yanlış hatırlamıyorsam almıştı artık uygulamaya geçildi zaten hemen twiti silmişler deniliyor bakalım görücez ne olucagını ama sinyal verildi ise gerçeklesmesi olası
Foto çok fake duruyor. Türkiye için üretim cümlesi çok enteresan. Ek olarak silindiği iddia edilen post 800k görüntülenme ve 190k beğeni almış. Ben biraz araştırdım x'de böyle bir konu veya fotoğraf yok. Bu kadar görüntüleme almış bir fotonun illa konuşulmuş olması lazımdı. O yüzden foto muhtemelen fake.Xbox Türkiye Twitter hesabı, 2 Ağustos 23:44'te Türkiye'de ürün üretimini durdurduğunu bildiren bir tweet paylaştı fakat sonradan tweet silindi. Eğer bu karar devam ediyorsa Türkiye için kötü olucaktır.
Alıntıyı görüntüle
Bence fake olması muhtemel dışı instagram kapatıldı üstüne israil iran a saldırdı şuan gündem xbox degil kimsenin umrunda değil gündem degişir instagram açılır ortam rahatlar yeniden twit atılırFoto çok fake duruyor. Türkiye için üretim cümlesi çok enteresan. Ek olarak silindiği iddia edilen post 800k görüntülenme ve 190k beğeni almış. Ben biraz araştırdım x'de böyle bir konu veya fotoğraf yok. Bu kadar görüntüleme almış bir fotonun illa konuşulmuş olması lazımdı. O yüzden foto muhtemelen fake.
Foto ben fakeim diye bağırıyor turkiye hesaplarının goruntulenmesi 20 bini bile geçmiyor bide 19 bin yorum ne ya QSDKFOSJFJXbox Türkiye Twitter hesabı, 2 Ağustos 23:44'te Türkiye'de ürün üretimini durdurduğunu bildiren bir tweet paylaştı fakat sonradan tweet silindi. Eğer bu karar devam ediyorsa Türkiye için kötü olucaktır.
Alıntıyı görüntüle