XCloud konsol oyunlarınıda oynatıyormu pc den?

Performansı nasıl kötü geforce now dan daha iyi çalışıyor grafikleri de iyi
Tr'de gfn'den kötü. F/p olarak TR'ye gelse çok iyi olur ama alınası değil. Ani ekran değişimi mesela forza'da arkaya bakma gibi hareketlerde ekran çok kötü oluyor.

Tr'de gfn'den kötü. F/p olarak TR'ye gelse çok iyi olur ama alınası değil. Ani ekran değişimi mesela forza'da arkaya bakma gibi hareketlerde ekran çok kötü oluyor.
O sorun uygulama da oluyor tarayıcı da öyle sorun yok uygulamayı güncelleme yaparak sorun çözülür

O sorun uygulama da oluyor tarayıcı da öyle sorun yok uygulamayı güncelleme yaparak sorun çözülür
Boosteroid alıcam ya karar verdim güzel oyunlar var

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
VPN olarak Windscribe kullanıyorum tarayıcıdan oynarken tarayıcıdaki VPN mı daha iyi olur uygulama mı?

VPN olarak Windscribe kullanıyorum tarayıcıdan oynarken tarayıcıdaki VPN mı daha iyi olur uygulama mı?
Bende windscribe kullanıyor dum fark etmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Windscribe de süren bitmediyse onu kullan

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bende windscribe kullanıyor dum fark etmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Windscribe de süren bitmediyse onu kullan
Tarayıcıda oynuyorken gamepad titreşim çalışmıyor ama uygulamada çalışıyor. Aynısı geforce nowda da oluyor

Ben titreşimsiz oynuyordum oyun içi ve xcloud ayarlarına bak
Uygulamada üzerinde oynarken kullandığım aynı ayarlar. Geforce NOW tarayıcı üzerinden oynarken de titreşim olmuyordu. Microsoft Edge, Opera, Google denedim olmuyor

Snopy rampage sg-r218. Xcloud ve gfn uygulamada sıkıntı olmuyor. Hatta telefonda ps2 emulatoründe bile titreşim çalışıyor ama telefonda xcloud ve gfnde çalışmıyor titreşim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,001
Üyeler
192,583
Son üye
alperenshn
Geri