Yardım Xdrive Hangi Model Alınır

quejy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
405
Sancak modelde bel desteği sabitleme özelliği yok bence oyuncu koltuğundaki basit ama en önemli özelliklerden.

Daha 3-4 gün önce 2.300₺'ye 15'li Siyah Kumaş vardı da olmuş 3.000₺

Toryum'u ben de alacağım dönem düşündüm ama o plastik ayak diye pekte sıcak bakmadım. Sana önerim hem metal ayak hem de kumaş bir sandalye bulman. 15'li Siyah Kumaş'ın fiyatı böyle olmuşken bence HAWK'ın modellerine bak.

Kendim 15'li Siyah Kumaş modelinin 2.200₺ falan olduğu zaman almıştım, Toryum ile arasında 50-100₺ fark vardı. Renk detayları Toryum'da daha güzel ancak koltuğu aldıktan 2-3 hafta sonra renk falan pek umurunda olmuyor rahatlığına önem vermeye başlıyorsun, o yüzden 15'li Siyah Kumaş almıştım.

Son düzenleme:
toryum kullanıyorum baya uzunumdur idare ediyor 2 tane var memnunum ama kendimce seni bilemem dez avantajı ayağı olabilir ama muadillerini aratmaz insanca davranırsan zaten kırılmaz benimki kırılmadı
not 15li den daha etli bir sandalye

toryum dostum farklı markalar dahil diğerinin tıpkısının aynısını kullandım rahat değil gereksiz pahalı geldi hem onun daha iyi olcağını düşünüyorum :)
Post automatically merged:

yani toryum diyosun
Daha 3-4 gün önce 2.300₺'ye 15'li Siyah Kumaş vardı da olmuş 3.000₺

Toryum'u ben de alacağım dönem düşündüm ama o plastik ayak diye pekte sıcak bakmadım. Sana önerim hem metal ayak hem de kumaş bir sandalye bulman. 15'li Siyah Kumaş'ın fiyatı böyle olmuşken bence HAWK'ın modellerine bak.
bu adam doğru söylüyo benim tanıdığım bi abim var o o kadar oara harcadı rahat edemedi kendisine koltuk yaptırdı metaldi ne sıcak tutuyodu 800 tl falan harcamıştı oyuncu koltuğu örn 1300 1400tlyken koltuğa o kadar para verceksen markasına değil de parasının hakkını vermesine bakmalısın hayırlı geceler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,547
Üyeler
190,929
Son üye
tayfundurn
Geri