Xfx rx 5700 xt thic III

evet alınır gayet iyi bir marka model

3800 TL verilmez doğrusu. :d

Gayet güzel bir kart. Soğutması da başarılı. Ama bence bekleyin derim fiyatı biraz uçmuş.

Kime sorsam amd düşmanı ekran kartnda benimde gönlümden geçen kart alma diyorlar soğutuyorlar canavar gibi kart aslında

Kime sorsam AMD düşmanı ekran kartnda benimde gönlümden geçen kart alma diyorlar soğutuyorlar canavar gibi kart aslında
Bence de çok güzel bir kart. Fakat ilerideki gelecek teknolojileri düşünürsek (DirectX12 Ultimate ve DLSS gibi) Turing mimarili bir kart almak daha mantıklı gibi eğer güçlü bir kart alınacaksa.

Oberin varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence de çok güzel bir kart. Fakat ilerideki gelecek teknolojileri düşünürsek (DirectX12 Ultimate ve DLSS gibi) Turing mimarili bir kart almak daha mantıklı gibi eğer güçlü bir kart alınacaksa.
Önerin varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerin varmı

Kötümü ben baktım game testlere iyide kullanan varmı merak ettim
İntel Pentium AMD ekran kartı düşmanı, istersen profilinden mesajlarını kontrol et, ve ayrıca alınır güzel kart.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,882
Üyeler
190,817
Son üye
umuty_4
Geri