Xfx rx6650 xt undervolt ayarlarının sıfırlanması

XuaL

80+
Reaksiyon skoru
2
merhaba arkadaşlar xfx rx6650xt ekran kartım var. Undervolt ayarları yapıyorum ama pc kapanıp açılınca ayarlar sıfırlanıyor bazen sıfırlanıyor bazen kalıyor. Heaven benchmark la falan test ediyorum testi sorunsuz geçiyor stres testi yapıyorum sorunsuz geçiyor,ama bazen sıfırlanıyor tekrar yapıyorum fan ayarları da dahil sebebi nedir bilen varmı ? 2.görsel sizlere göstermek için yaptığım ayarlardır bilerek kaydetmedim.

Ekler

• ayar 1.webp
    ayar 1.webp
    60 KB · Hit: 14
  • ayar2.webp
    ayar2.webp
    58.2 KB · Hit: 11
Bende xfx 7600 ile benzer sorunu yaşayıp kartın 80 derecelere ulaştığını görüyordum cozememistim sattım Nvidia aldım😅

• Beğen
Reaksiyonlar: XuaL
hocam kartta herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum ne performans kaybı ne farklı bi sorun yok tek sorun bu ayarlar sıfırlanıyor. ekran kartının diğer ayarlarıda aynı kalıyor. sadece bu kısım değişiyor. Sorunun nerede oldugunu anlayamadım.

Bende xfx 7600 ile benzer sorunu yaşayıp kartın 80 derecelere ulaştığını görüyordum cozememistim sattım Nvidia aldım😅

merhaba arkadaşlar xfx rx6650xt ekran kartım var. Undervolt ayarları yapıyorum ama pc kapanıp açılınca ayarlar sıfırlanıyor bazen sıfırlanıyor bazen kalıyor. Heaven benchmark la falan test ediyorum testi sorunsuz geçiyor stres testi yapıyorum sorunsuz geçiyor,ama bazen sıfırlanıyor tekrar yapıyorum fan ayarları da dahil sebebi nedir bilen varmı ? 2.görsel sizlere göstermek için yaptığım ayarlardır bilerek kaydetmedim.
kaç fanlı hocam kart o kadar ısınıyo rmu abartılı şekilde xfx 3 fanlı var bende 6700 ısınmıyor kart

• Beğen
O zmn gerek yokki UV yapmaya
hocam kartta herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum ne performans kaybı ne farklı bi sorun yok tek sorun bu ayarlar sıfırlanıyor. ekran kartının diğer ayarlarıda aynı kalıyor. sadece bu kısım değişiyor. Sorunun nerede oldugunu anlayamadım.

• Beğen
O zmn gerek yokki UV yapmaya
hocam sıcak bir memlekette yasıyorum yazın bi cs 2 oynarken yuksek fan seslerı duymayayım dıye UV yapıyorum performans zaten cok yeterli benim için fakat sorun uv yapmak vs değil sorun ayarların sıfırlanması.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar birde şöyle bi durum var. XFX sitesinde belirtilen değerlerden yüksek çalışıyor ekran kartım bu durum normal mi? 1. görsel XFX in resmi site verileri 2. görsel bendeki ekran kartının stock hali.

Ekler

• xfx resmi değerler.webp
    xfx resmi değerler.webp
    55.5 KB · Hit: 0
  • ekran kartı değerlerim.webp
    ekran kartı değerlerim.webp
    56.7 KB · Hit: 0
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular