XFX vs. SAPPHIRE RX 5600XT

Hangisi

• XFX AMD Radeon RX 5600 XT THICC III Ultra 6GB GDDR6 192Bit DX12

• SAPPHIRE Radeon RX 5600 XT PULSE 6GB GDDR6 192 Bit

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Reaksiyon skoru
67
Az önce açtığımız konuda RX 5600XT RTX2060 a göre daha güçlü olduğuna karar verdik fakat bu sefer XFX vs SAPPHIRE kavgası çıktı bu konudada onu seçeceğiz.

Post automatically merged:

😪 bu konu tutmadı demekki

Sende gördün FXF Fanboy'u vardı önceki konuda benimde kafam karıştı.
Ben öyle biri görmedim :D
Ama XFX kötü değil diyen biri vardı ve haklı XFX eski ve köklü bir marka bazı modelleri MSI'n, Asus'un bazı modellerinden daha iyi.

Şimdi farkettim XFX üç fanlıymış o yüzden XFX

Az önce açtığımız konuda RX 5600XT RTX2060 a göre daha güçlü olduğuna karar verdik fakat bu sefer XFX vs SAPPHIRE kavgası çıktı bu konudada onu seçeceğiz.

Post automatically merged:

😪 bu konu tutmadı demekki
4 -5 aydır sapphire kullanıyorum daha hiç mavi ekran hata yada bir sıkıntı yaşamadım. Yükte bile 70i görmğyor çok serin çalışıyor ve performansı çok iyi. xfx için bişey diyemem ama sapphire yılların markası güvenim tam. Amd kartları en iyi sapphire yapıyor diye düşünüyorum

Şimdi farkettim XFX üç fanlıymış o yüzden XFX
Abi bende onu soruyorum 3 fanlı XFXi alınca 30 derece daha mı serin çalışacak, ben o kadar (5-10 derece) serin çalışması için göz zevkimi bozmak istemiyorum kasanın için pavyon gibi olacak ve kasada beyaz zaten siyah olursa içerisi karanlık gözükür mü diye korkuyorum 😪 .

Abi bende onu soruyorum 3 fanlı XFXi alınca 30 derece daha mı serin çalışacak, ben o kadar (5-10 derece) serin çalışması için göz zevkimi bozmak istemiyorum kasanın için pavyon gibi olacak ve kasada beyaz zaten siyah olursa içerisi karanlık gözükür mü diye korkuyorum 😪 .
XFX olan daha şık bence. Sapphire olandan öyle bir boru geçiyor ki görüntüyü bozuyor.

4 -5 aydır sapphire kullanıyorum daha hiç mavi ekran hata yada bir sıkıntı yaşamadım. Yükte bile 70i görmğyor çok serin çalışıyor ve performansı çok iyi. xfx için bişey diyemem ama sapphire yılların markası güvenim tam. Amd kartları en iyi sapphire yapıyor diye düşünüyorum
Bende aynı düşüncedeyim ama tabii ki en iyisi tercihimiz, hemde mavi ekranın ekran kartıyla (ekran kartında bir sorun olmadığı sürece) alakası yok galiba?

O kadar olmaz ama 10-15 derece filan olacağını düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,449
Üyeler
190,917
Son üye
EmpozE
Geri