XG2405 Ölü pixel sorunu

Ozan1881

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba 2 gün önce online alışveriş sitesinden viewsonic xg2405 aldım bugün elime ulaştı ulaşır ulaşmaz ölü pixel testi yaptım ama ne yazıkki 2 tane ölü pixel çıktı şimdi ben değişim yapmak istiyorum nereye başvuracağım aldığım satıcıya mı yoksa viewsonic yetkililerine mi yardımcı olursanız çok memnun olurum iyi akşamlar

Merhaba 2 gün önce online alışveriş sitesinden viewsonic xg2405 aldım bugün elime ulaştı ulaşır ulaşmaz ölü pixel testi yaptım ama ne yazıkki 2 tane ölü pixel çıktı şimdi ben değişim yapmak istiyorum nereye başvuracağım aldığım satıcıya mı yoksa viewsonic yetkililerine mi yardımcı olursanız çok memnun olurum iyi akşamlar
İade talebinde kusurlu ürün şeklinde paranı geri alablirsin.
İade etmek istemiyoran aldığın satıcıya değişim seçeneği altında gönderebilrsin ama bazı firmalar değişim kabul etmiyor.
3. Seçenek olarak wiewsonic yetkili servisine gönderebilrsin veya kendin de bırakabilirsin vatandan aldıysan oraya götür onlar kendisi gönderir garantide de 2 ay beklersin he tabi wiewsonic ölü pikseli garanti kapsamında yapıyormu veya kaç tane olunca yapıyor onu da bilmiyorum ama bunlardan başka yolu yok.

Anladım hocam teşekkür ederim online alışveriş mağazasından almıştım (isim vermek istemedim yasak olabilir diye) bakalım pazartesi dönüş bekliyorum sorunu ilettim aldığım yere .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,478
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri