Neler Yeni

XG2431'de ips glow ve flickering

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Özgür Kahveciuşağı
Arkadaşlar monitörün ekranı birkaç on saniyedebir parlaklığı azaltıp arttırıyor. Bu tabi ki o kadar yüksek derecede değil ama rahatsız ediyor. Diğer bir sorun ise (araştırdığımda bunun ips glow olduğunu buldum) ekteki görüntü. Yalnız şunu da belirteyim bilmiyorum etkiler mi ama monitörün yanında 6 fanlı rgb kasa var. Gözle bakılınca ekteki resim gibi görünmüyor. Ne yapmam lazım bu kadar ips glow ips panellerde normal mi yoksa iade mi etmeliyim monitörü yeni almıştım amazondan. Hala iade edebilecekken bilmek istiyorum teşekkürler.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-01-13 at 01.27.44.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-13 at 01.27.44.jpeg
    319.9 KB · Hit: 16

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Eren n
aynı monitörden bendede var bu kadar fazla ips glow yok ama bendede bariz belli oluyor ips glow

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Özgür Kahveciuşağı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı monitörden bendede var bu kadar fazla ips glow yok ama bendede bariz belli oluyor ips glow
Gözle bakıldığında bende de o kadar yok. hocam ben de insanlardan cevap bekliyorum sunu sormak icin sizce iade edeyim mi? monitörü 9k ya aldım suan ise sadece 1 satıcı o fiyata satıyor benim monitör iade olana kadar o da fiyatı değiştirirse dımdızlak kalırım ortada. Siz olsanız ne yapardınız?

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Eren n
Gözle bakıldığında bende de o kadar yok. hocam ben de insanlardan cevap bekliyorum sunu sormak icin sizce iade edeyim mi? monitörü 9k ya aldım suan ise sadece 1 satıcı o fiyata satıyor benim monitör iade olana kadar o da fiyatı değiştirirse dımdızlak kalırım ortada. Siz olsanız ne yapardınız?
açıkçası ben keşke kendi monitörümü aldığım fiyata 9k ya iade edebilsemde gitsem 2k 240hz monitör alsam 10 11k civarına diyorum :D
çünkü ips glow var bazı ayarlarda bende flickering yaşıyorum ghosting kosununda hakkı yenmez eyvallah ama samsung g65b gibi curved panel aynı zamanda smart tv olan monitör 2k 240hz ve fiyatı 10 11k civarında bunu alsaydım diyorum bunun yerine eğer sen iade edip almayı düşünürsen öneririm samsung g65b yi VA panel diye ghosting olur diyorsan forumda bir kişi alıp atmıştı ghosting fazla yoktu kaliteli bir va panel olduğunu gecikmesinin vesaire düşük olduğunu söylüyorlardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Özgür Kahveciuşağı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açıkçası ben keşke kendi monitörümü aldığım fiyata 9k ya iade edebilsemde gitsem 2k 240hz monitör alsam 10 11k civarına diyorum :D
çünkü ips glow var bazı ayarlarda bende flickering yaşıyorum ghosting kosununda hakkı yenmez eyvallah ama samsung g65b gibi curved panel aynı zamanda smart tv olan monitör 2k 240hz ve fiyatı 10 11k civarında bunu alsaydım diyorum bunun yerine eğer sen iade edip almayı düşünürsen öneririm samsung g65b yi VA panel diye ghosting olur diyorsan forumda bir kişi alıp atmıştı ghosting fazla yoktu kaliteli bir va panel olduğunu gecikmesinin vesaire düşük olduğunu söylüyorlardı
hocam maalesef sistemim 2k ya elverişsiz.

Top Bottom