Bende iPhone 15 pro vardı yurtdışı sattıktan sonra Xiaomi 13' e mecbur geçtim kamerası acayip kötü bu cihazın sadece işlemcisi Snapdragon 8 gen 2 iyi bir işlemci onun dışında çöp cihazMerhaba, 18.000 TL ye yurt dışı sıfır Xiaomi 13 alabilirim. Kamera performansı nasıldır? Samsung S23 ün yurt dışı modelini bulmak zor fakat merak ettim hangisinin kamerası daha iyi?
İphone 15 pro'dqn mi 13e geçersen tabi kötü dersin kanka.Bende iPhone 15 pro vardı yurtdışı sattıktan sonra Xiaomi 13' e mecbur geçtim kamerası acayip kötü bu cihazın sadece işlemcisi Snapdragon 8 gen 2 iyi bir işlemci onun dışında çöp cihaz
13pro mu?Merhaba, 18.000 TL ye yurt dışı sıfır Xiaomi 13 alabilirim. Kamera performansı nasıldır? Samsung S23 ün yurt dışı modelini bulmak zor fakat merak ettim hangisinin kamerası daha iyi?
Düz Xiaomi 1313pro mu?
Haklısın kralİphone 15 pro'dqn mi 13e geçersen tabi kötü dersin kanka.
Kötü poco f6 daha iyi ondanDüz Xiaomi 13
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haklısın kral
Hocam şimdi kafam karıştı Dxomark puanı 130 Mi 13 ün. Puanını hak etmiyor nu gerçekten, Leica lens falan varmış iyi diye duymuştum. Ama 15 pro nun Dxomark puanı 154 arada fark var onun kadar iyi olmasını beklemiyorum tabi.Bende iPhone 15 pro vardı yurtdışı sattıktan sonra Xiaomi 13' e mecbur geçtim kamerası acayip kötü bu cihazın sadece işlemcisi Snapdragon 8 gen 2 iyi bir işlemci onun dışında çöp cihaz