Xiaomi 14 ekran kaydedici

Reaksiyon skoru
56
Arkadaşlar YD Xiaomi 14 kullaniyorum kayıtlı. Ekran kaydedicisini kullanacağım ama bir türlü ekranı kaydederken hem telefon sesi hem mikrofonun sesini alamıyorum. İnternette biraz bakındım resimde de var bir YouTube videosundan ss ledim her ikisi seçeneği var ama benim telefondan çektiğim ekran görüntüsünde gördüğünüz üzere o seçenek bende yok. Nedenini bulamıyorum. Yardımcı olabilecek birileri var mı?

Ekler

• 3806.webp
    3806.webp
    89.9 KB · Hit: 34
  • Screenshot_2025-05-09-17-03-01-469_com.miui.screenrecorder.webp
    Screenshot_2025-05-09-17-03-01-469_com.miui.screenrecorder.webp
    67.5 KB · Hit: 30
  • 3807.webp
    3807.webp
    179.4 KB · Hit: 28
Hocam bır de şöyle deneyin olursa sorunun nedenini açıklayabilirim
Ayarlar-ek ayarlar-bölge
Böyle yap ve bölgeyi hindistan veya çin olarak dene daha sonra ekran kaydediciye tekrar girip bak

ekran kaydediciye basılı tut biligelere bas güncellemeleri kaldır varsa kaldır dene

Arkadaşlar YD Xiaomi 14 kullaniyorum kayıtlı. Ekran kaydedicisini kullanacağım ama bir türlü ekranı kaydederken hem telefon sesi hem mikrofonun sesini alamıyorum. İnternette biraz bakındım resimde de var bir YouTube videosundan ss ledim her ikisi seçeneği var ama benim telefondan çektiğim ekran görüntüsünde gördüğünüz üzere o seçenek bende yok. Nedenini bulamıyorum. Yardımcı olabilecek birileri var mı?
Hocam siz en azından ayar yapabiliyorsunuz bende hiçbiri yok video kalitisini vs. Oraları kurcalayip deneyin 50mbpsyi falan arttirin ya da şarjınız çokken deneyin işe yaramaz büyük ihtimal ama bende 10 mu 15 in mi ne altına inince kayıt açmıyor ilk ben zorla actiriyorum

T
Hocam siz en azından ayar yapabiliyorsunuz bende hiçbiri yok video kalitisini vs. Oraları kurcalayip deneyin 50mbpsyi falan arttirin ya da şarjınız çokken deneyin işe yaramaz büyük ihtimal ama bende 10 mu 15 in mi ne altına inince kayıt açmıyor ilk ben zorla actiriyorum
Telefonunuz ne?

Kurcalayın hocam 😅 her şeyi deneyin güncelleme geldiyse onu deneyin (bunlari zaten denemişsinizdir de bir ihtimal)
Çok şey denedim farklı sürümler falan filan yok olmuyor. Biriyle konustum miui forumda ayni sürüm numarasına sahibiz onda var. Sorun ne harbi merak icerisindeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,403
Üyeler
184,783
Son üye
Salih006
Geri