TavafEdenAdam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 150
Hocam bakabilirsin testlerine9200+ 120 fps veremiyor bir kere kral.
Hocam bakabilirsin testlerine9200+ 120 fps veremiyor bir kere kral.
Knk 8 elitenin en güçlüsü bide. 8 elite for galaxy diye geçiyor.S25+ hocam işlemci olarak daha iyi güncel ve yeni
Alın size gece hocam (pro ayarda 32 saniye ve 1600 iso ile çektim ama iso kirliliğinden dolayı foto yok gibi)Aga onu diğer kişiye atmıştım bu da benimkinin gece performansı diye. DODBDOSBDBD
Alın size gece hocam (pro ayarda 32 saniye ve 1600 iso ile çektim ama iso kirliliğinden dolayı foto yok gibi)
Yd olur mu hocam ona göre önereyim olmazsa normal bakiyim50 bin ya ondan başka önerin varsa önerebilirsin ucuz a kurtarmaya çalışıyorum ama uzun süre de kullanmak istiyorum
50 bin ya ondan başka önerin varsa önerebilirsin ucuz a kurtarmaya çalışıyorum ama uzun süre de kullanmak istiyorum
İphoneden 15 öneririm. Fakat fiyatını tamamen istiyorum derseniz hantallığı önemli değil diyorsanız 15 ultra (Xiaomi) bu konuda çok iyi xiaomi Yd cihaz olarak. Onun dışında benim alacağım cihaz olan Xiaomi 15 öneririm normalde 60k 25-30k ya bulunabiliyor. Bu arada ben tekno muazzam alacağım. Çok ucuz50 bin ya ondan başka önerin varsa önerebilirsin ucuz a kurtarmaya çalışıyorum ama uzun süre de kullanmak istiyorum
Knk benimkiyle nerdeyse aynı ya. O kadar kötüler ki kötülükten farkı göremiyoruz. DKFNDOSKDBSOFJFDAlın size gece hocam (pro ayarda 32 saniye ve 1600 iso ile çektim ama iso kirliliğinden dolayı foto yok gibi)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yd olur mu hocam ona göre önereyim olmazsa normal bakiyim
49 a var hocam düz 15İphoneden 15 öneririm. Fakat fiyatını tamamen istiyorum derseniz hantallığı önemli değil diyorsanız 15 ultra (Xiaomi) bu konuda çok iyi xiaomi Yd cihaz olarak. Onun dışında benim alacağım cihaz olan Xiaomi 15 öneririm normalde 60k 25-30k ya bulunabiliyor. Bu arada ben tekno muazzam alacağım. Çok ucuz
Hocam kendi sitesinde Xiaominin. Yoksa evet o fiyata bulunuyor ithalatçı garanti falan.49 a var hocam düz 15
Ben özel ayar yaptığım hali bu geceleri bende çok gazla ısı kirliliği oluyoe bu kadar olmasada fotodaki kadarİphoneden 15 öneririm. Fakat fiyatını tamamen istiyorum derseniz hantallığı önemli değil diyorsanız 15 ultra (Xiaomi) bu konuda çok iyi xiaomi Yd cihaz olarak. Onun dışında benim alacağım cihaz olan Xiaomi 15 öneririm normalde 60k 25-30k ya bulunabiliyor. Bu arada ben tekno muazzam alacağım. Çok ucuz
Knk benimkiyle nerdeyse aynı ya. O kadar kötüler ki kötülükten farkı göremiyoruz. DKFNDOSKDBSOFJFD
Yd şimdilik düşünmüyorum iphone hiç düşünmüyorum öneri varsa Söyleyebilirsin tabi s25+ in fiyatını asmayacak şekildeİphoneden 15 öneririm. Fakat fiyatını tamamen istiyorum derseniz hantallığı önemli değil diyorsanız 15 ultra (Xiaomi) bu konuda çok iyi xiaomi Yd cihaz olarak. Onun dışında benim alacağım cihaz olan Xiaomi 15 öneririm normalde 60k 25-30k ya bulunabiliyor. Bu arada ben tekno muazzam alacağım. Çok ucuz
Tr garantili var hocam aslinda idefix ve n11 deHocam kendi sitesinde Xiaominin. Yoksa evet o fiyata bulunuyor ithalatçı garanti falan.
S24 ultra alabilirsiniz. S25+ dan kamerada daha iyi, performansta çok da kötü değil. Daha 6 yıl güncelleme alacak.(çok da kötü değil derken 8 elitenin yanında yoksa geçen yılın en güçlüsü.)Yd şimdilik düşünmüyorum iphone hiç düşünmüyorum öneri varsa Söyleyebilirsin tabi s25+ in fiyatını asmayacak şekilde
İphone için tebrikler hocamda yani benim aklıma çok bir telefon gelmiyor belki 14t pro olabilirYd şimdilik düşünmüyorum iphone hiç düşünmüyorum öneri varsa Söyleyebilirsin tabi s25+ in fiyatını asmayacak şekilde
Çok bakmadım ya sonuçta bütçemi aşıyor diye. LFNDJDKDND. Onlar güvenilir de olabilir güvenilir olmayada bilir. Büyük kumar onlar ya. Sırf 1-2 bin için o kadar büyük kumar bence oynanmazTr garantili var hocam aslinda idefix ve n11 de