35k ya bundan aldim 15t
Xiaomi 15T 12GB RAM 256GB ROM, Gri : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
Garanti 6 ay varHangi bankaya garanti 3 taksit
Maximum sanirim 6 ay vade farsiz yaziyodu ama 3 ay oldu bende de qnlamadimHangi bankaya garanti 3 taksit
Garanti 6 ay şimdi denedim hocamMaximum sanirim 6 ay vade farsiz yaziyodu ama 3 ay oldu bende de qnlamadim
Garanti 6 ay şimdi denedim hocam
Amazon xiaomi anlaşmasi ile yeni cikan 15t modellerine özel yapmiş ben de aldım zaten uyguna çikti bi kac gune 35 den 40 i devirir bu telcep telefonuna taksit yok ki nasıl aldınız
Direkt al zam gelecek ilk satis diye uygun ben 3 taksitle aldimWorlda 6 taksit oluyor da telefon da kararsız kaldım
Bu fiyatlara iPhone 13 de alınabilir 25 30 arası çıkarsa şans verirdim. Yurtdışı bulabiliriz benceAmazon xiaomi anlaşmasi ile yeni cikan 15t modellerine özel yapmiş ben de aldım zaten uyguna çikti bi kac gune 35 den 40 i devirir bu tel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direkt al zam gelecek ilk satis diye uygun ben 3 taksitle aldim
Kaç yıl önceki telefonla yeni çıkan telefonumu kiyasliyosunuz hocam epey den bi bakin özelliklerine.Bu fiyatlara iPhone 13 de alınabilir 25 30 arası çıkarsa şans verirdim. Yurtdışı bulabiliriz bence
15 proda var bu zaten 50k alti tellerin hic birinde yokLTPO ekran koymak çok zor olmamalı şu modellere be Xiaomi.
Telefonlarda taksit yasağı var.
35k ya bundan aldim 15t
Xiaomi 15T 12GB RAM 256GB ROM, Gri : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Telefonun daha tüm özellikleri belli değil resmi duyurusuda yapılmadı sanırım. Biz nasıl ne ara bu telefonu alabiliyoruz?
35k ya bundan aldim 15t
Xiaomi 15T 12GB RAM 256GB ROM, Gri : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr