❌İndirim Bitti! Xiaomi 15T Pro 512 GB 12 GB Ram (Xiaomi Türkiye Garantili) Siyah 43599 TL

hampal

80+
Reaksiyon skoru
139
3 stok gözüküyor.
Link
Güncelleme: Satıcının profilini inceledim ve yurtdışı ve kullanılmış ürünleri sıfır ve orjinalmiş gibi satıyormuş.

Son düzenleme:
Yurtiçi Xiaomi telefon almak ne kadar mantıklı tartışılır.
Bu ürün şuan 25k bandında serverkayıtlı olarak satılıyor fakat garanti hususunda titiz olan vatandaşlarımızda mevcut.

27 ye yd kayıtlı gold rengini aldım. garanti için o kadar para vermek bana uygun gelmedi. tabi ki herkesin kendi tercihi
Mi 17nin çıkmasını bekliyorum. F/P oranına göre bende server kayıtlı almayı düşünüyorum.

Bu ülkede sağlam markalar hariç garanti ayağı falan filan ayağı. Boşuna 15 20k fazla vermeyin. İstisnalar olabilir tabi ama geneli böyle.

Bu ürün şuan 25k bandında serverkayıtlı olarak satılıyor fakat garanti hususunda titiz olan vatandaşlarımızda mevcut.
server kayıtlı nasıl oluyor hocam yakalanma riski varmı fiyatı ne kadar

yd ile arasında çok fiyat farkı var hala. yurtiçi xiaomi mantıksız gibi

Yurt dışı satın aldığımız zaman ne gibi işlemlerden geçmeliyiz sıkıntı yaşamamak için bu konuda biraz açıklama yapar mısınız lütfen.

Yurt dışı satın aldığımız zaman ne gibi işlemlerden geçmeliyiz sıkıntı yaşamamak için bu konuda biraz açıklama yapar mısınız lütfen.
Şuanki süreçte direnç ve server kaydı olarak 2 ayrı işlem mevcut. Samsung, Apple, Huawei gibi ürünlerde çalışmamaktadır. Bu yöntemler şuan için Xaomi telefonlarda sıkıntısız işe yaramaktadır.
1. Yöntem Direnç
Cihaza fiziki müdahale edilip direnç atıyorlar ve cihaz yazılımsal müdahaleye açık hale geliyor. Direnç atılan cihazlara yazılım ile bir başka telefonun imeini kaydediyorlar. Bu yöntemde güncelleştirmelerde ve sıfırlamalarda imei cihazın orjinaline dönebiliyor ve bu yüzden güncelleştirme almak problem oluyor.
2. Yöntem Server Kaydı
Bu yöntemde cihazın imei ve cpid bilgilerini almak için sadece kutusundan çıkarıp geri koyuyorlar ve cihazın kendi sunucuları üzerinden yeniden tanıtılması işlemini yapıyorlar. Bu yöntem kullanıcı tarafından en sıkıntısız yöntemdir.

Bu iki yöntemde legal değildir.

Geri