Xiaomi candır gerisi heyecandır. Nostalji konusu

Xiaomi demek reklam demektir. İnsan kendi APP'ine de reklam koyar mı be kardeşim, resmen reklam çöplüğü. Hele o dandik arayüz yazılımından bahsetmiyorum bile. iyiki geçmişim Samsung'a.
Galeri uygulaması bile reklam. Bu yüzden başka reklamsız galeri uygulaması indirdim. Adamlar iyice sapıttılar

Mi serisi hariç benim için kötü sayılır.
1 android güncellemesinden dolayı çöp olan modelleri çok fazla var.
Güncelleme konusunda geliştirdiler. Benim model mesela 2029 a kadar güncelleme alacak

Şaomi kullanıyorum ama nostalji deyince aklıma Nokia geliyor.

Güncelleme konusunda geliştirdiler. Benim model mesela 2029 a kadar güncelleme alacak
Hyperos ile yeni yeni düzelmeye başladı tam düzelmedi. Uzun süre güncelleme desteğide yeni geldi yani bunlar arkadan anca yetişiyorlar yazılım konusunda. Zaten reklam koyuyorlar ne beklersin.

Hyperos ile yeni yeni düzelmeye başladı tam düzelmedi. Uzun süre güncelleme desteğide yeni geldi yani bunlar arkadan anca yetişiyorlar yazılım konusunda. Zaten reklam koyuyorlar ne beklersin.
adamlar oradan telafi ediyor yoksa uygun fiyata sundukları donanım türkiye piyasasında neredeyse rakibi yok. Kamerasından memnunum depolaması iyi akıcı. Çok geliştirdi xiaomi. Yoksa eski telefonuda biliyorum redmi 7 ve redmi 5 plus da kullandım

Note 13 aldım android 16 da güncelleme bitiyor bidaha da almam xiaomi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,909
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri