Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu ürünü hiç almamış insan alan insana neden fesatlık yapıp bir kazan sağlamasını engelliyor ki? bu ürünü 2700₺ ye aldım, şimdi 800₺ ye alsam kendime değil hep hayalini kurup alamayan arkadaşıma eşime dostuma alırım yani, elinizden geliyorsa THH'ye başvurun, kendi aralarında indirim yapıyorsa, aynı şekilde kimseye yansıtmayacak şekilde yapmalılardı onların açıkları bunlar
Böyle durumlarda illa ki nefretini bir yerlere kusmak isteyenler çıkıyor. Sallamamak gerek.

Fonki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman Nuri BAYRAKTAR
2 adet sipariş vermiştim biri karttan ödemeli diğeri kapıda kartla ödemeli ama ikisini de iptal ettiler.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Hepsini iptal mi ettiler?

Khaleesi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Atacan Güngör

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

Khaleesi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Atacan Güngör
İptal ediceklerse neden indirim yapıyorlar bunlar ******** yav.
Büyük ihtimal 1799 tl yapıcaklardı veya görevli yanlışlıkla 799 yazdı veya gerçekten indirim vardı çok az stok koymaları yerine tüm stokları açtılar o yüzden satmak istememişlerde olabilir yapılan yanlış ama 2100 e satılan ürün 800 tl olması baya zor

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Büyük ihtimal 1799 TL yapıcaklardı veya görevli yanlışlıkla 799 yazdı veya gerçekten indirim vardı çok az stok koymaları yerine tüm stokları açtılar o yüzden satmak istememişlerde olabilir yapılan yanlış ama 2100 e satılan ürün 800 TL olması baya zor
1799 TL yapacakları yere yanlışlıkla 799 yapmaları zor.

Khaleesi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Atacan Güngör

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
1799 TL yapacakları yere yanlışlıkla 799 yapmaları zor.
Büyük ihtimalle indirim oranını yanlış girmişler öyle bile olsa sabaha kadar fiyat aynı kaldı site kaç defa kilitlendi biraz şüphe çekici amaçları arkadaşların dediği gibi tık almaksa çok yanlış yaptılar

mtso387

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Murat Dünyayıkurtaranadam
Sistemsel hata, yanlışlık vb. bir şeyler olmuş. Kurum bu cihazları size yollarsa bu hatayı yapan arkadaşın işinden olacağını ve tüm ürünleri ücretini de o kişiye yansıtılacağını da unutmayın. Migrosta çalışan kişi sizde olabilirsiniz. 1000 TL nin bu kadar peşinden koşmanıza gerek yok. Paranızı da zaten hemen iade edeceklermiş. 2 günde dolar 100TL olmassa 799 liradan pek zarar etmezsiniz.

Migros, A101, Bim gibi mağazalardan küçük çikolata cips bisküvi vb. ürün çalan bir sürü kişi var bunların parası zaten işçilerden kesiliyor. Oralarda çalışmak kolay mı sanıyorsunuz. Komşu kızı A101de çalışıyor elektronik ürün çalmışlar. 1500 liraya kadar ücretinin kesildiğine şahidim.

Geçen bimde bir ürünün etiketini değiştirmeyi unutmuş kızın biri. 50 krş daha ucuzu almak için adam mağazayı yıktı ben utandım. birde bunun kavgası yüzünden kasadaki 2 dk lık işimiz yarım saat sürdü.

Çinko karbon insanlara karşı uyguladığınız "Hak Arama Anlayışınızı" kendi işyerinizde çevrenizde apartmanınızda köyünüzde vb. alanlarda size soruyorum uygulayabiliyor musunuz?

poyrazsan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
POYRAZ AFŞAR
Sistemsel hata, yanlışlık vb. bir şeyler olmuş. Kurum bu cihazları size yollarsa bu hatayı yapan arkadaşın işinden olacağını ve tüm ürünleri ücretini de o kişiye yansıtılacağını da unutmayın. Migrosta çalışan kişi sizde olabilirsiniz. 1000 TL nin bu kadar peşinden koşmanıza gerek yok. Paranızı da zaten hemen iade edeceklermiş. 2 günde dolar 100TL olmassa 799 liradan pek zarar etmezsiniz.

Migros, A101, Bim gibi mağazalardan küçük çikolata cips bisküvi vb. ürün çalan bir sürü kişi var bunların parası zaten işçilerden kesiliyor. Oralarda çalışmak kolay mı sanıyorsunuz. Komşu kızı A101de çalışıyor elektronik ürün çalmışlar. 1500 liraya kadar ücretinin kesildiğine şahidim.

Geçen bimde bir ürünün etiketini değiştirmeyi unutmuş kızın biri. 50 krş daha ucuzu almak için adam mağazayı yıktı ben utandım. birde bunun kavgası yüzünden kasadaki 2 dk lık işimiz yarım saat sürdü.

Çinko karbon insanlara karşı uyguladığınız "Hak Arama Anlayışınızı" kendi işyerinizde çevrenizde apartmanınızda köyünüzde vb. alanlarda size soruyorum uygulayabiliyor musunuz?
Kardeş iyi diyon hoş diyorsun da mesela ben bu cihazı almak için gece gece altın bozdurdum e benim zararımı kim verecek veya ödeyecek hala iade gelmedi bana da acil para lazım oldu ne yapayım öyle hakkımı aramadan susup oturayım mı madem bir şey yapılıyor düzgün yapılsın bu bir işçinin hatası da olabilir her hata illa işten çıkarma olmaz ama elbet bir yaptırım olur yapmasaydı da millet bu kadar mağdur olmasaydı bu ürün başka bir yerde olsaydı n11 vb sitelerde daha temkinli olunurdu Migros’a güvenerek çoğu insan aldı hakkımızı da ararız tabi adamlar belki bizim paramızla yatırım veya belki faiz aldılar ek olarak kaç üye çektiler bu sebeb yüzünden kaç saat fiyat öyle kaldı koskoca Migros bunu hemen halledemiyorsa ceza gelirse onlara katlanacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak para hala iade bile edilmedi bankalar ve Migros yavaştan alacak belli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom