Sistemsel hata, yanlışlık vb. bir şeyler olmuş. Kurum bu cihazları size yollarsa bu hatayı yapan arkadaşın işinden olacağını ve tüm ürünleri ücretini de o kişiye yansıtılacağını da unutmayın. Migrosta çalışan kişi sizde olabilirsiniz. 1000 TL nin bu kadar peşinden koşmanıza gerek yok. Paranızı da zaten hemen iade edeceklermiş. 2 günde dolar 100TL olmassa 799 liradan pek zarar etmezsiniz.
Migros, A101, Bim gibi mağazalardan küçük çikolata cips bisküvi vb. ürün çalan bir sürü kişi var bunların parası zaten işçilerden kesiliyor. Oralarda çalışmak kolay mı sanıyorsunuz. Komşu kızı A101de çalışıyor elektronik ürün çalmışlar. 1500 liraya kadar ücretinin kesildiğine şahidim.
Geçen bimde bir ürünün etiketini değiştirmeyi unutmuş kızın biri. 50 krş daha ucuzu almak için adam mağazayı yıktı ben utandım. birde bunun kavgası yüzünden kasadaki 2 dk lık işimiz yarım saat sürdü.
Çinko karbon insanlara karşı uyguladığınız "Hak Arama Anlayışınızı" kendi işyerinizde çevrenizde apartmanınızda köyünüzde vb. alanlarda size soruyorum uygulayabiliyor musunuz?