🔥İndirim Xiaomi Smart Band 9 Active + Redmi Buds 6 Play 1.049 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,343
Sepette fiyat 100 TL düşüyor.

hem kulaklık hem saat fiyatı mı ilginç

Çok iyi haaa

Bende buds 6 play var ama yinede alasım var alınır mı?

Redmi buds 3ten itibaren pro serilerini kullandım hepsi 1 yılı dolmadan ya batarya ya da bağlantı sorunlar çıkarmaya başladı. Prosu böyleyse live serisinden çok bir şey beklememek lazım. Hatta kulaklıktan bağımsız redmi markalı cihazlar idarelik kullan-at kategorisinde bence

Aldım bileklik almayı düşünüyordum zaten bu pakette bahanesi olmuş oldu daha önce mi store dan alışveriş yapmamış kargo olarak hangi firmayı kullanıyorlar acaba bilginiz var mı?

Redmi buds 3ten itibaren pro serilerini kullandım hepsi 1 yılı dolmadan ya batarya ya da bağlantı sorunlar çıkarmaya başladı. Prosu böyleyse live serisinden çok bir şey beklememek lazım. Hatta kulaklıktan bağımsız redmi markalı cihazlar idarelik kullan-at kategorisinde bence
11 aralık 2021 de MI True Wireless Earbuds Basic 2s model kulaklığı almıştım daha da kullanıyorum bir sıkıntısı olmadı batarya süresi olarakta ilk aldığım zamana göre 30 40 dk azalmıştır

Buda 3 pro kronik sorunlu zaten bende kullandim aynı sorunu yaşadım daha sonra yillarca diğer serileri kullandım hiç sorun yaşamadım hatta buds 6 da aldım şarja takmayı bile unuttum sonra ki pro ve normal seriler kronik sorunu cözmüşler.

hayır 1300Tl ye geliyor
Tek tek alırsanız 1200₺ geliyor çok aşırı iyi değil ihtiyacı olan için iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

250 tl yi yüzdelik orana vurursanız bence gayet iyi

Geri