Neler Yeni

Xiaomi telefonlar kullandıkça kötüleşiyor mu?

melihsan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
melih şan
redmi note 7 telefonum vardı başlarda çok iyi çalışıyor artık şarjı çok hızlı gidiyor çok donuyor telefon takılı kalıyor hiç bir şey yapılmıyor yarım saat falan beklemek gerekiyor arkadaşlarımdada redmi note 8 - 9 falan var onlarda öyle diyor sizdede öyle oluyor mu?

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Ömer Keskin
redmi note 7 telefonum vardı başlarda çok iyi çalışıyor artık şarjı çok hızlı gidiyor çok donuyor telefon takılı kalıyor hiç bir şey yapılmıyor yarım saat falan beklemek gerekiyor arkadaşlarımdada redmi note 8 - 9 falan var onlarda öyle diyor sizdede öyle oluyor mu?
Android klasik sorunları.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2 tane xiaomi telefon kullandım.illallah ettim ikisinden de.bluetooth kulaklığı var o da kopup duruyor.tv box aldım.o da kendi kendine resetliyor iade ettim.daha almıyorum hiç bir ürününü

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
9S kullanıyorum ilk günki gibi eğer oyunlarda düşüş varsa oyunlar daha ağırlaştığı içindir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 tane xiaomi telefon kullandım.illallah ettim ikisinden de.bluetooth kulaklığı var o da kopup duruyor.tv box aldım.o da kendi kendine resetliyor iade ettim.daha almıyorum hiç bir ürününü
Size öyle denk gelmiş olamaz mı?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
9S kullanıyorum ilk günki gibi eğer oyunlarda düşüş varsa oyunlar daha ağırlaştığı içindir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Size öyle denk gelmiş olamaz mı?
olamaz.evdeki diğer telefonlarda da aynısı oldu.yazılımları leş gibi.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
olamaz.evdeki diğer telefonlarda da aynısı oldu.yazılımları leş gibi.
Ben hiç bir sorun yaşamadım, akrabalarımız da kullanıyor onlarda da sorun yok şahsen.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben hiç bir sorun yaşamadım, akrabalarımız da kullanıyor onlarda da sorun yok şahsen.
xiaomiden sorun yaşamayan olması da ilginç.çok eski telefondan geçtiyseniz batmıyordur belki ama daha önce iphone samsung falan kullandıysan anlaman lazım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,450
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1 yıl Mi 9T kullandım, hiç formatlamadım bile. Hiçbir sorun yaşamadım açıkçası.

rookie27

80+ Gold
Redmi Note 6 Pro kullanıyorum kutudan ilk çıktığı gün ile arasında bariz performans farkı var haftaya sıfırlama yapacağım eğer hantallık devam ederse evet bir daha Xioami almam.
Android alacak isem Oppo alırım 🙂

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
xiaomiden sorun yaşamayan olması da ilginç.çok eski telefondan geçtiyseniz batmıyordur belki ama daha önce iphone samsung falan kullandıysan anlaman lazım.
İphone Samsung kullandım/kullandık hocam.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Yaklasik 1.5 Yildir Note 9 Pro Kullaniyorum İlk Gunki Gibi Performansi Hicbir Kaybi Yok Pubg De hala Stabil Fps'ini Koruyor

VorleN

80+ Silver
Androidlerin hepsi öyle zaten mesela arkadaşım iphone 6S almıştı ilk çıktığı vakitler hala çalışıyor PUBG falan oynuyor sanırım ölünceye kadar kullanmak üzere aldı telefonu. :)

HakanG20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hakan Güleç
her telefon kullandıkça eskir ama bu kadar büyük sorunlar normal gelmedi

Top Bottom