Neler Yeni

Xiaomi telefonlar kullandıkça kötüleşiyor mu?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hatta babam tak aksine Samsung ile sorun yaşadı.

8. Aydan sonra sürekli donmaya takılmaya başlamıştı. (Galaxy A31)

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Hatta babam tak aksine Samsung ile sorun yaşadı.

8. Aydan sonra sürekli donmaya takılmaya başlamıştı. (Galaxy A31)
Samsung yazılımı yüzünden değil A31 benim Annemdede var işlemcisi kötü.
akrabalarımdan biri 2 kez telefon değiştirdi 2si de xiaomi ve 2side çok kasıyordu.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Samsung yazılımı yüzünden değil A31 benim Annemdede var işlemcisi kötü.
akrabalarımdan biri 2 kez telefon değiştirdi 2si de xiaomi ve 2side çok kasıyordu.
Tamamda başta sorun yoktu sonra babam X3 PRO'ya geçti sorun yok şuan.

Bende tam 1 yıldır 9S kullanıyorum sorun yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Samed Karaca
ben 1.5 yıldır redmi note 8 ve annemde aynı süredir redmi note 7 kullanıyor kaç kez sıfırladım servise götürdüm yine aynı 1 seneden sonra aşırı kasmaya başladı durmadan donup takılıyor akrabalarım samsung kullanıyor onlarda aynı bir süre sonra kasmaya başlıyor o yüzden iphone tercihimdir

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Klasik Xiaomi ve çöp MIUI sorunları. :p

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
redmi note 7 telefonum vardı başlarda çok iyi çalışıyor artık şarjı çok hızlı gidiyor çok donuyor telefon takılı kalıyor hiç bir şey yapılmıyor yarım saat falan beklemek gerekiyor arkadaşlarımdada redmi note 8 - 9 falan var onlarda öyle diyor sizdede öyle oluyor mu?
samsung kadar lanet bir şey yok 1 2 yıl sonra her aksamı sorun çıkartıyor ekranı değişti 3 defa telefonumun artık odamda bile çekmiyor nerdeyse (a50)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
samsung kadar lanet bir şey yok 1 2 yıl sonra her aksamı sorun çıkartıyor ekranı değişti 3 defa telefonumun artık odamda bile çekmiyor nerdeyse (a50)
Evet bizde birsürü samsung kullandık fakat çekmiyor. Benim telefonumun 4 çektiği yerde A31 1-2 çekiyordu hatta bazen çalmıyordu bile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
redmi note 7 telefonum vardı başlarda çok iyi çalışıyor artık şarjı çok hızlı gidiyor çok donuyor telefon takılı kalıyor hiç bir şey yapılmıyor yarım saat falan beklemek gerekiyor arkadaşlarımdada redmi note 8 - 9 falan var onlarda öyle diyor sizdede öyle oluyor mu?
Herşeyimi xiaomi kullanan biri olarak ne telde ne tv de ne kulaklıkta bir problem yaşamadım note 8 aldım 2 yıl önce hala güncel herşeyi oynatıyor ve kasmıyor tabii ki klasik apkların güncellemesi ve sisteme olan yükleri arttıkça note 7 note 8 gibi tellerin zamanla ağırlaşması normal artık teknoloji çok hızlı ilerliyor. Bence ortalama bir xiaomi telefon normal kullanımda en az 3 yıl stabil götürüyor bir insanı tabi kullanım şekline ve alanına göre değişir. Ben iphoneden xiaomi ye geçmiş biri olarak gerçekten çok beğendim ve herşeyimi şuan xioami alıyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
A31 dediğimiz cihaz Samsung un orta seviyedeki rezalet cihazlarından biri. Uzun ömürlü ve kaliteli Samsung alınacaksa en düşük a52 alınmalı.
4300 lira biranda çıkmıyor. Xiaomi' nin uzun ömür vadettiği telefonları 2700 civarına bulabilirsiniz. Tabii ki a52 rakibi değil ama Note 9S' in ömrü a52' den aşağı olamaz.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Bu sadece xioami için olan bir sorun değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.5 senelik Note 8 kullanıcısıyım. Bataryayı temiz kullanmadım ona rağmen halen hala iyi bir sürede dolup günümü çıkarıyor. Arayüzde ve uygulamalarda kasma yok. İndie ve orta seviyeli oyunlarda da sıkıntı yok.

victreX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet
Ben 2 yıldır Redmi Note 7 kullanıyorum ne kasma var ne donma. Boom Beach vs. çoğu SUPERCELL oyunlarını oynadım ve 1-2 tanesini halen oynuyorum, sıklıkla Instagram, Twitter, WhatsApp kullanıyorum hergün. Hiçbir sorun yaşamadım. Taş gibi telefon üzerinde 1 tane gözle görünür çizik yok.

Biraz da cihazın nasıl kullanıldığına bağlı bu sorunlar. Batarya sağlığına dikkat ettim. (Orijinal bataryası halen içinde ve 1 günü rahat çıkarıyor.) Hiçbir zaman PUBG gibi telefonu yoran oyunları telefonuma yükleyip oynamadım. Canım PUBG oynamak isterse açıp bilgisayardan oynuyorum. Orta-Üst seviye bir cihazınız yoksa PUBG gibi oyunları telefonda oynamanızı tavsiye etmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,871
Üyeler
165,427
Son üye
ulgerr13