ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Teknoloji şans işi bende şimdiye kadar sorun yaşamadım
Samsung yazılımı yüzünden değil A31 benim Annemdede var işlemcisi kötü.Hatta babam tak aksine Samsung ile sorun yaşadı.
8. Aydan sonra sürekli donmaya takılmaya başlamıştı. (Galaxy A31)
Tamamda başta sorun yoktu sonra babam X3 PRO'ya geçti sorun yok şuan.Samsung yazılımı yüzünden değil A31 benim Annemdede var işlemcisi kötü.
akrabalarımdan biri 2 kez telefon değiştirdi 2si de xiaomi ve 2side çok kasıyordu.
samsung kadar lanet bir şey yok 1 2 yıl sonra her aksamı sorun çıkartıyor ekranı değişti 3 defa telefonumun artık odamda bile çekmiyor nerdeyse (a50)redmi note 7 telefonum vardı başlarda çok iyi çalışıyor artık şarjı çok hızlı gidiyor çok donuyor telefon takılı kalıyor hiç bir şey yapılmıyor yarım saat falan beklemek gerekiyor arkadaşlarımdada redmi note 8 - 9 falan var onlarda öyle diyor sizdede öyle oluyor mu?
Evet bizde birsürü samsung kullandık fakat çekmiyor. Benim telefonumun 4 çektiği yerde A31 1-2 çekiyordu hatta bazen çalmıyordu bile.samsung kadar lanet bir şey yok 1 2 yıl sonra her aksamı sorun çıkartıyor ekranı değişti 3 defa telefonumun artık odamda bile çekmiyor nerdeyse (a50)
Herşeyimi xiaomi kullanan biri olarak ne telde ne tv de ne kulaklıkta bir problem yaşamadım note 8 aldım 2 yıl önce hala güncel herşeyi oynatıyor ve kasmıyor tabii ki klasik apkların güncellemesi ve sisteme olan yükleri arttıkça note 7 note 8 gibi tellerin zamanla ağırlaşması normal artık teknoloji çok hızlı ilerliyor. Bence ortalama bir xiaomi telefon normal kullanımda en az 3 yıl stabil götürüyor bir insanı tabi kullanım şekline ve alanına göre değişir. Ben iphoneden xiaomi ye geçmiş biri olarak gerçekten çok beğendim ve herşeyimi şuan xioami alıyorum.redmi note 7 telefonum vardı başlarda çok iyi çalışıyor artık şarjı çok hızlı gidiyor çok donuyor telefon takılı kalıyor hiç bir şey yapılmıyor yarım saat falan beklemek gerekiyor arkadaşlarımdada redmi note 8 - 9 falan var onlarda öyle diyor sizdede öyle oluyor mu?
A31 dediğimiz cihaz Samsung un orta seviyedeki rezalet cihazlarından biri. Uzun ömürlü ve kaliteli Samsung alınacaksa en düşük a52 alınmalı.Samsung yazılımı yüzünden değil A31 benim Annemdede var işlemcisi kötü.
akrabalarımdan biri 2 kez telefon değiştirdi 2si de xiaomi ve 2side çok kasıyordu.
4300 lira biranda çıkmıyor. Xiaomi' nin uzun ömür vadettiği telefonları 2700 civarına bulabilirsiniz. Tabii ki a52 rakibi değil ama Note 9S' in ömrü a52' den aşağı olamaz.A31 dediğimiz cihaz Samsung un orta seviyedeki rezalet cihazlarından biri. Uzun ömürlü ve kaliteli Samsung alınacaksa en düşük a52 alınmalı.
Bu sadece xioami için olan bir sorun değil.redmi note 7 telefonum vardı başlarda çok iyi çalışıyor artık şarjı çok hızlı gidiyor çok donuyor telefon takılı kalıyor hiç bir şey yapılmıyor yarım saat falan beklemek gerekiyor arkadaşlarımdada redmi note 8 - 9 falan var onlarda öyle diyor sizdede öyle oluyor mu?