Neler Yeni

Xiaomi telefonlar kullandıkça kötüleşiyor mu?

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Tamamda başta sorun yoktu sonra babam X3 PRO'ya geçti sorun yok şuan.

Bende tam 1 yıldır 9S kullanıyorum sorun yok.
Bir insan oyun oynamıyorsa poco x3 gibi bir cihazdan uzak durmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamda başta sorun yoktu sonra babam X3 PRO'ya geçti sorun yok şuan.

Bende tam 1 yıldır 9S kullanıyorum sorun yok.
Biliyorum başta bizimkinde de sorun yoktu fakat X3 pro dediğin işlemcisi sadece çok iyi ne ekran kalitesi ne kasa kalitesi ne yazılım kalitesi iyi. A31 dediğin cihaz hocamında dediği gibi orta segment bir telefon Kasması normal işlemcisi iyi değil çünkü. Fakat xiaomi tarafından işlemcisi iyi çok iyi olan cihazlar bile kasıyor.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Redmi Note 6 Pro kullanıyorum kutudan ilk çıktığı gün ile arasında bariz performans farkı var haftaya sıfırlama yapacağım eğer hantallık devam ederse evet bir daha Xioami almam.
Android alacak isem Oppo alırım 🙂
İkiside aynı yazılım.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Türkiye'ye ilk geldiğinden beri 2 senedir Redmi Note 8 kullanıyorum, yazılımı evet mükemmel değil çökmelerle, dosya yöneticisi - müzik gibi uygulamalarda reklamlarla sıkça karşılaştığım oldu. Performansı da gerçekten 2 sene öncekine göre yavaşlamış hissediyorum. Pile gelince de artık pil de 1 günü zar zor çıkarıyor. Bunun dışında yaşadığım birkaç sorun daha var. Telefonu çok kullanınca eskiyor harbiden. 1 sene daha kullanmayı planlıyorum sonra mümkünse bi google pixel'e geçmeyi düşünüyorum ki zaten o zamana kadar bu telefonun güncellemeleri de kesilecektir. Root atıp kenara koyarım artık.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler

Avolay

80+ Gold
Ara MIUI sürümlerinde sıkıntı olabiliyor, güncellemeden önce internetten kontrol etseniz sorun çıkmıyot aslında

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Şuan ki telefonumdan önce mi8 kullanıyordum ilk gün ve son gün arasında performans farkı yoktu bataryada çok çok az bir düşüş vardı.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
mi8 3 sene kullandım. ilk 2 sene sıkıntısızdı. 3. seneye geçince takılmalar kasmalar başladı. artık en son değiştirdiğimde telefon çalınca zil sesi takılarak çıkıyordu. kilit ekranından ana ekrana geçerken simgeler takılarak geliyordu. şu anda günlük olarak kullanmadığım için custom rom yükledim, miui arayüzünden daha akıcı çalışıyor.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
1 yıldır Redmi Note 9 kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Pili ilk günkü gibi fazla kullanmama rağmen 2-2,5 gün kadar gidiyor, yavaşlama fln yok, akıyor gidiyor telefon.

Son düzenleme:

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
1 yıldır Redmi Note 9 kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Pili ilk günkü gibi fala kullanmama rağmen 2-2,5 gün kadar gidiyor, yavaşlama fln yok, akıyor gidiyor telefon.
Bende de ilk çıkan telefonları vardı 2000 mah olarak aldım yeni güncellemlerde 600000 mah olmuş şarja hiç takmadım aldığımdan beridir hala 100 xiaomi adamdır (röntgen çekiyor) (!)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bende de ilk çıkan telefonları vardı 2000 mah olarak aldım yeni güncellemlerde 600000 mah olmuş şarja hiç takmadım aldığımdan beridir hala 100 xiaomi adamdır (röntgen çekiyor) (!)
Çok komik.

Top Bottom