🔥İndirim XPG Gammix D35 16 GB 3600 Mhz CL18 907 TL

Hocam crucial ballistix 2x8 3200mhz cl16 ramlerle beraber kullansam sorun yaratır ?
Profile modunda 3200 cl16 varsa çalışır ama alt gecikmeler uymayabilir mavi ekran yiyebilirsin. Bu kesin değil. Kendin bütün gecikmeleri elle girip denersen muhtemelen risk daha çok azalır. Hata oranı düşer ama bu da kesin stabil çalışır diyemem.

Profile modunda 3200 cl16 varsa çalışır ama alt gecikmeler uymayabilir mavi ekran yiyebilirsin. Bu kesin değil. Kendin bütün gecikmeleri elle girip denersen muhtemelen risk daha çok azalır. Hata oranı düşer ama bu da kesin stabil çalışır diyemem.
bununla kullansam bende de sıkıntı olur mu ?

Birebir aynı ram ile kullanılmadıkça bu yazdıklarım geçerli. X Y Z markası önemli değil.

Ürün açıklama kısmında 8 GB olan modele göre yazmışlar. İnşallah 16 GB olanıdır :D
Reklam kısmı orası ama yine dediğin olabilir belli olmaz sağı solu. O kısmı hangi taraf dolduruyor bilmiyorum Atom mu PTT mi ama unutulmuş olabilir.

Hocam crucial ballistix 2x8 3200mhz cl16 ramlerle beraber kullansam sorun yaratır ?
3 tane ram kullanma bence uyumluluk sıkıntısı çekebilirisn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genelde toplam iki ram varsa pek bir sıkıntı çıkmıyor uyumluluk yönünden ama 3 veya 4 ram farklı farklı olursa sıkıntı olabiliyor

Ederler ya boşa kazık yeme
indirim harici 16x2 ram önerirmisin ona göre iade başlatıcam

Ederler ya boşa kazık yeme
Kutulari boyle iade alirlar mi?
IMG_20240812_212403.jpg

Birebir aynı ram ile kullanılmadıkça bu yazdıklarım geçerli. X Y Z markası önemli değil.
sistem 64gb çıkaracaktım yorumundan sonra vazgeçtim ddr4 fantazi olur sanırım :)

3 tane ram kullanma bence uyumluluk sıkıntısı çekebilirisn

genelde toplam iki ram varsa pek bir sıkıntı çıkmıyor uyumluluk yönünden ama 3 veya 4 ram farklı farklı olursa sıkıntı olabiliyor
o zmn elimdekileri satarım ikinize de teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,273
Üyeler
184,612
Son üye
Burry
Geri